Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Sistem electric
  • RGheorghe433

• Mesaje scrise: 5
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 04 Dec 2021

• Mesaj Privat
iulian1971 a scris:In ce zona e masina ?
Daca postezi un filmulet cu bordul, poate intelegem mai bine.

Like
Skip ads

• iulian1971

• Mesaje scrise: 7,028
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 21 Dec 2006

• Mesaj Privat
Verifica panoul de sigurante de la motor. Se poate scoate din suport si curata cu spray de contacte.
Masina are vreo improvizatie la sistemul audio ? CD player schimbat, adaugare parrot sau altceva...?
Like
  • RMihai166

• Mesaje scrise: 4
  • Masina: Vectra 2005
  • Cont inregistrat: 12 Mar 2021

• Mesaj Privat
salut detin un vectra c 19 d 120 de ponei si de ceva timp sincronizez inchiderea merge si daca ma indepartez de masina mai mult de jumatate de ora nu se mai deachide o deschid din cheie ....precizez ca am facut alta cheie blank aceas problema a mai patit cine problema de genu? eroare imi da decat pe butonu de la usa sofer si dreapta spate dar fuctioneaza totul perfect.multumesc
Like
  • IMarin57

• Mesaje scrise: 3
  • Cont inregistrat: 31 Mai 2025

• Mesaj Privat
Salutare vas ruga frumos sa ma indrumati ce si cum sa fac la masinuta mea,,Opel vectra c 2002 2.0dth
Am fost la totii mecanici si toti electricieni
Problema consta in asa fel:
Ceasurile pica jos de catava ori si la un moment dat pica de tot
Cand pica ceasurile problema devina unpic mai grava,, servo directia devina unpic mai grea,ac-ul se opreste,lumini pe marsalier nu se mai aprind,semnalizarea lunga si cea scurta nu se mai aud si nu si revine la normal
Alte probleme geamul dreapta fata din modulul ei nu se ridica sau coboara,geamurile pe spate nu merg deloc ,luminile din interior nu se aprind,martori aprinsi in bord cand pica ceasurile sunt abs,esp,baterie
Cod eroare pe tester sunt urmatoarele
U2143-00
U2139-00
U2143-71
B3974-05
B3200-05
B3803-06
B1480-02
ASTEA SUNT CU ,,PRESENT,,
AJUTA TI MA VA ROG
Like
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,389
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Pare să fie boală de Vectra C prefacelift: CIM defect.
Ptr conformitate:
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?p=1526267 .
Dar nu m-ar mira să ai și alte bube...
Like
  • vpreda2003

• Mesaje scrise: 210
  • Masina: Insignia B 2019 B20DTH
  • Cont inregistrat: 12 Aug 2007

• Mesaj Privat
Salut
As tinde sa dau vina pe CIM, dar ai verificat si incarcarea, starea bateriei, borne, legaturi la masa? Ce reprezinta acel coduri? Te-ai uitat in lista? Am fost prieten bun cu acest defect. Si inca mai sunt prieten cu acest defect, dar destul de rar, o data la 2-3 luni mai apare, dar il ignor. Dar niciodata nu am ramas fara directie, sau sa simt ceva in neregula in acest sens. De-a lungul timpului am inlocuit CIM GM 13112784 XR cu GM 13162134 DL si acum am GM 13204146 UY pentru ca am trecut la full can. Retine, toate 3 cu SAS pe ele. Cel mai sigur, daca te hotarasti sa inlocuiesti, vezi de care ai, pentru ca difera mult intre ele. In primul rand unele sunt half can, altele full can (aici iti dai seama dupa modelul de radio si tipul de butoane de pe volan), unele cu senzor SAS pe ele, altele nu, unele cu receptor pt telecomanda de 433MHz, alte diferit. Gasesti tutoriale pentru demontare. Daca il iei SH trebuie decodat.
https://www.clubopel.com/vie...34&highlight=
Like 1 IMarin57
  • IMarin57

• Mesaje scrise: 3
  • Cont inregistrat: 31 Mai 2025

• Mesaj Privat
Salut,bateria incarca cu 14,3 ar trebuii sa ma uit dupa codul cimului ,daca ail gasesc acelasi trebuie reprogramat?
Like IMarin57
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Sistem electric

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață