Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Vectra
  3. Vectra C/Signum
  • CristianTM

• Mesaje scrise: 3,677
  • Masina: Insignia A Fastback 2010 A20DTH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 15 Mar 2006

• Mesaj Privat
Se scot pinii (cu tot cu fir, nu se taie nimic) din mufa TID si se vor pune si completa dupa caz in mufa GID.

CristianTM.
Like
  • vpreda2003

• Mesaje scrise: 210
  • Masina: Insignia B 2019 B20DTH
  • Cont inregistrat: 12 Aug 2007

• Mesaj Privat
Salutare,
Stiti cumva, se poate face sa functioneze un CID pe o Vectra c 2003 folosind butoanele de pe maneta de stergatoare? Am navigatie Android, chinezarie.
In plus, vreau dezactivarea deschiderii usilor in doi pasi (adica sa se deschida toate 4 o data, nu doar la sofer), setarea calculatorului pentru cutie de viteze WR; se functioneaza tempomatul in treapta a 5-a (am inlocuite pinioanele cu unele de la o Meriva 2.0TDI) si setarea relanti-ului putin mai mare. Candva a fost dat la o valoare mai mica.
Multumesc.
Like
  • aaresis

• Mesaje scrise: 243
  • Masina: Vectra 2005 1.9DTH
  • Cont inregistrat: 01 Aug 2007

• Mesaj Privat
Oare daca imi pun o maneta de la stergatoare cu comenzile de BC pot activa sa fie doar pentru telefon?..Deschis si inchis apelul.
Like
  • vpreda2003

• Mesaje scrise: 210
  • Masina: Insignia B 2019 B20DTH
  • Cont inregistrat: 12 Aug 2007

• Mesaj Privat
Salut,
Raspuns: nu. Daca treci la full can, acele butoane de pe maneta de stergator devin inutile. Pur si simplu cim-ul full can nu stie de ele. Am trecut eu recent la full can. CIM GM 13204146 UY, schimbat BCM, Panou clima, display CID si CD 40 USB. Ma saturasem de slaba calitate audio a chinezariilor. Adaugat si modul UHP cu tot ce trebuie. E mult mai practic.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Vectra
  3. Vectra C/Signum

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG