Ai uitat parola?

1. Home
  2. Îngrijire și întreținere
  3. Uleiuri, lichide și carburanți
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,389
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Am o singură afirmație și mă opresc. dacă-l citești cu atenție și îndelungat, afirmațiile lui sunt pline de contradicții și/sau împănate cu aberații tehnice.
Spera să rezolve o problemă de consum ulei prin folosirea de ulei 5W50, la un motor Z16SE, total diferit ca arhitectură și care nu are sensibilitățile motoarelor @1*XER. Deci vorbește de o altă Mărie cu o altă pălărie, adică cazuistica și aplicabilitatea nu au nicio legătură cu ce vorbim noi aici. Nu vă pripiți la concluzii trase după afirmațiile unuia care caută ceva în locul greșit și interpretează totul după capul lui, neavând capacitatea de a înțelege tot ce citește. La ce salată de afirmații face în 3-4 postări, nu ai cum să-l iei în seamă decât la Vacanța Mare a mecanicii auto...
Like 2 Mr.Opel, serioussam
  • serioussam

• Mesaje scrise: 253
  • Masina: Astra 2008 Z14XEP
  • Cont inregistrat: 10 Jun 2008

• Mesaj Privat
Sper sa nu fiu plictisitor, nu sunt mecanic dar imi place sa imi bag nasul..la masina (imi schimb uleiul, filtrele, etc, generalitati - astra g z14xep) chiar ma gandesc ca, ocupatie dupa pensie dar am niste intrebari .....valva asta magica care cauzeaza probleme, in cazul motorizarii mele....ce modalitate de schimb am,( intreb pentru ca la cei 250 k sesizez niste mici, mici, mici, variatii de turatie) capac culbutori - cu totul, sau doar aceasta valva? Mentionez ca an de an, primavara, desfac clapeta de acceleratie si capacul de culbutori si le curat cu simt de raspundere.
Multumesc
Like Mr.Opel, serioussam
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,389
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Încarci topicul cu un subiect diferit...la o motorizare diferită...
Hai să nu facem salată de subiecte...
Like 1 serioussam
Skip ads

1. Home
  2. Îngrijire și întreținere
  3. Uleiuri, lichide și carburanți

Discuții similare

Skip ads

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads