Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Vectra
  • Pyton

• Mesaje scrise: 6
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 23 Dec 2007

• Mesaj Privat
salut sunt nou pe aici si i-mi cer scuze dca discutia pe care o incep mai exista. Vreau sa-mi iau o vectra b si am inteles ca dieselul e facut de isuzu .E acelasi lucru si cu benzinarul ? ca ma intereseaza un 1,8 .Si daca se poate cateva generalitati legate de acest motor 1,8 benzina
Like
Skip ads

• tm16gts

• Mesaje scrise: 115
  • Masina: Vectra 1997 x18xe
  • Cont inregistrat: 27 Feb 2006

• Mesaj Privat
ai pm.
Like
  • Vectra 2000

• Mesaje scrise: 14
  • Masina: Vectra 1998
  • Cont inregistrat: 21 Dec 2007

• Mesaj Privat
Eu zic ca e una din cele mai bune masini pt Ro . Eu am una din 98 , de 1,8 cum vrei tu si sunt extraordinar de multumit de ea , ca si comfort , toate dotarile posibile , spatiu mare interior , la capitolul tehnic nici o problema in cca 5 luni . Ca si consum , interurban , pt motorul de 1,8 , ajunge la 9 litri , dar extraurban nu-mi depasaste 6,2 .... decizia e oricum a ta .
Like
  • Pyton

• Masina:

• Mesaj Privat
dar e adevarat ca motoarele sunt de isuzu? Eu asa am auzit despre cele pe motorina si eram curios si de cel pe benzina daca e facut tot de isuzu
Like
  • Pyton

• Masina:

• Mesaj Privat
i-mi raspunde si mie cineva la intrebarea de la sus ?pls
Like
  • biker

• Mesaje scrise: 173
  • Masina: Vectra 2001 Z18XE
  • Cont inregistrat: 22 Aug 2007

• Mesaj Privat
vectra 2000 ca si consum tin putin sa te contrazic si eu am un vectra din 2001 , 1.8 16v si imi ia 13 in oras(bucuresti ce-i drept) . Ca si masina nus ce sa zic ,are si "+" - uri si "-" - uri
Like
  • mihai_v

• Masina: Vectra 2001 2dti
  • Cont inregistrat: 11 Mai 2007

• Mesaj Privat
motoarele diesel ce echipeaza modelul vectra nu sunt de Isuzu. Motoarele 2.0dti si 2.2dti sunt de conceptie GM,iar 1.9cdti Fiat
Like
  • Vectra 2000

• Mesaje scrise: 14
  • Masina: Vectra 1998
  • Cont inregistrat: 21 Dec 2007

• Mesaj Privat
Biker ... nu stiu cum e bucurestiul dar si Timisoara e foarte aglomerata . Consumul de 9,1 in oras este consumul de pe computer timp de o luna , numai in oras . Si eu mi-am pus aceeasi intrebare , ca am si un Vectra la fel , dar de 1,6 si consuma 12 l in oras . Nu pot sa-mi explic de ce un motor de 1,8 consuma mai putin cu 3l/100 decat un motor de 1,6 .

Oricum eu sunt multumit de amandoua si as vrea sa mi pastrez una dintre ele ca sunt masini extraordinare ... sa vedem ce o fii cu taxa .
Like
  • Remus Cristea

• Mesaje scrise: 330
  • Masina: Vectra 1997 x20xev
  • Cont inregistrat: 24 Feb 2008

• Mesaj Privat
La naiba cu consumul...al meu are motor de 2.0 16v 136 cai si imi ia in oras 11.5-12.0 iar afara la un drum sibiu-constanta si retur plus umblatul din mamaia in constanta in plin sezon am iesit cu 7.1 si pe autostrada am bagat tata 150-220.
Like
  • biker

• Mesaje scrise: 173
  • Masina: Vectra 2001 Z18XE
  • Cont inregistrat: 22 Aug 2007

• Mesaj Privat
rectific , acum consumul a crescut la 19.1 sigur ma probleme 😛
Like
  • octav13

• Mesaje scrise: 2,057
  • Masina: Vectra 2003 y 22 dtr
  • Cont inregistrat: 17 Nov 2006

• Mesaj Privat
mihai_v a scris:motoarele diesel ce echipeaza modelul vectra nu sunt de Isuzu. Motoarele 2.0dti si 2.2dti sunt de conceptie GM,iar 1.9cdti Fiat

se refera la vectra B...care a avut 1.7 td isuzu...96-98..in 98 2.0.dth...2001 2.2 dti...2002 a aparut vectra c cu 2.0dti si 2.2dti....2005 vectra c facelift.....prezent 1.9 cdti ..(fiat)
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Vectra

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG