Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • Mircea KDT

• Mesaje scrise: 336
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 11 Jan 2005

• Mesaj Privat
Ce junghi de masina:)))))))))))))!!!!!!!!! Tocmai in State..

Sincer nu-mi dau seama daca e Dacie sau Renault. Inclin spre Renault.....insa va pot spune ca in Canada sunt multe Dacii (sau cel putin au fost). In anii '80, am exportat acolo. Erau niste modele cu doua rezervoare (nu-mi dau seama de ce). Un prieten de-a meu are o dacie, facuta pentru export. Trebuia sa ajunga in Canada dar a juns la el. Are cateva modificiari in bine, insa tot daciuta este.....
Like
  • Mircea KDT

• Mesaje scrise: 336
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 11 Jan 2005

• Mesaj Privat
Ce junghi de masina:)))))))))))))!!!!!!!!! Tocmai in State..

Sincer nu-mi dau seama daca e Dacie sau Renault. Inclin spre Renault.....insa va pot spune ca in Canada sunt multe Dacii (sau cel putin au fost). In anii '80, am exportat acolo. Erau niste modele cu doua rezervoare (nu-mi dau seama de ce). Un prieten de-a meu are o dacie, facuta pentru export. Trebuia sa ajunga in Canada dar a juns la el. Are cateva modificiari in bine, insa tot daciuta este.....
Like
  • Mateiux

• Mesaje scrise: 158
  • Masina: Corsa 2006 Z14XE
  • Cont inregistrat: 01 Mai 2004

• Mesaj Privat
"U"-l avea de mult si modelul original, ala din poza e din mexic a fugit cu el peste granitza 😊

http://home.wxs.nl/~vrija001/R12TR91.jpg
Like
  • livcro

• Mesaje scrise: 4,598
  • Masina: Grandland X 2018 D20DT
  • Cont inregistrat: 22 Jul 2005

• Mesaj Privat
nu ati vazut sniper 1, era o faza in care se urmareau cu masinile...si aia fugarita era o dacie berlina genu din foto...cu 4 faruri...exista si fabrici ale renault in america latina si exporturi romanesti
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG