octav_bz a scris:Kapix,vorbele tale m-au uns la suflet.Mi-ai luat cuvintele din gura.E o mare NESIMTIRE sa nu aiba casetofon si nici bricheta.Nu mai vorbesc de alte dotari pe care le gasesti la o masina sh fabricata in 1993.Categoric la banii aia poti lua o MASINA sh.Am condus 10 ani Dacia Berlina,apoi si Supernova,Solenza avem la servici,Logan are un prieten.Intr-adevar Dacia berlina e masina de suflet a romanilor.Ieftina si f usor de intretinut.Puteti spune orice....nu e o masina stabila loganul.Merge pana la 140 km/h in drum drept,pe viraje e pericol.Eu cu Opelul meu zbor pe langa Logan.Am venit pe autostrada vineri.Am facut-o cap coada cu 180 km/h.Eadevarat ca am cauciucuri pe 215 si 2000 cmc.Dar am si AC si servo total si geamuri electrice.Tinuta de drum impecabila.Si asta la doar 4400 E!
intr-adevar e mai stabil opelul, e mai lat, mai jos, dar cati ani are ? chiar nu vad rostul unei comparatii dintre o masina noua si un SH. cati bani bagi tu intr-un an in opel si cat baga unul intr-un logan nou ? care e pretul unei masini de un an raportat la una noua ( acelasi tip ) ?
off-topic, am venit ieri de la neamt si m-am cam enervat ca era plin de logan-uri si daca esti in spatele unuia nu mai vezi nimic de ladoiu' ala. si mai si trageau de ele pe la 130-140 km/h.