- Sezran
- 1,183 mesaje
- din 01 Jun 2004
- Bucuresti
Sezran
- Mesaje scrise: 1,183
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Jun 2004
- Mesaj Privat
nu am prins pe nimeni "in direct". plec dimineata, vin seara, numai de pazit parcarea nu imi arde. in plus, nu cred ca se rezolva ceva atit de usor. nesimtirea e mare. am mai povestit pe undeva pe aici o intimplare: acum citiva ani o pereche tinara scosese un sobolan de catel la plimbare. pe o alee aglomerata sobolanul s-a rahatit, fix in mijloc, in timp ce bipedele ii facea scut sa nu fie deranjat. dupa ce a terminat, sobolanul s-a bagat prin boschetii de pe marginea aleii si a luat bataie pentru ca "se murdareste si duce noroi in casa". i-am intrebat de ce nu au luat masuri cind patrupedul a "produs" in mijlocul aleii, daca tin la curatenie. rezultatul ... mai aveau putin si sareau la scandal, dar a durat pina s-au dezmeticit. nu se asteptau sa li se atraga atentia.
- ombly
- **
- 160 mesaje
- din 12 Jan 2008
- Astra 2011 A16XER
- Bucuresti
ombly
- Mesaje scrise: 160
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 12 Jan 2008
- Mesaj Privat
- 34KLA
- 4,047 mesaje
- din 08 Sep 2004
- Corsa 2008 Z13DTJ
- Dolj
34KLA
- Mesaje scrise: 4,047
- Masina: Corsa 2008 Z13DTJ
- Cont inregistrat: 08 Sep 2004
- Mesaj Privat
- HaRRy_GTS
- **
- 243 mesaje
- din 19 Nov 2007
- Vectra 2004 2.2 YDTR
- Bucuresti
HaRRy_GTS
- Mesaje scrise: 243
- Masina: Vectra 2004 2.2 YDTR
- Cont inregistrat: 19 Nov 2007
- Mesaj Privat
Am si eu o problema mai speciala. Stau la bloc si vecinii mei au pisici si caini, cand sunt afara pisicile obisnuiesc sa se urce pe masinile din parcare, deci si pe a mea, murdarind-o si cred ca poate sa si o zgarie. Cainii in schimb urineaza pe roata. Ce se poate face. Nota: Pisicile si cainii sunt cam greu de prins, iar otrava nu se gaseste in comert. La protectia animalelor nu pot merge, cu vecinii.. n-ai cu cine vorbi.
Multumec anticipat pentru ajutor.
Hmmm ... otrava ......probabil o sa gasesti daca cauti cu mai mare atentie dar iti recomand sa o testezi mai intai sa vezi daca e buna ,nu de alta da sa nu dai dai banii pe cine stie ce .
Cauta sa otravesti si prafu ca se depune pe masina .
Incearca sa otravesti si ploaia k intra in contact cu prafu' si iti murdareste masina.
Otraveste si criblura din asfalt pentru ca iti ciupeste vopseaua pe capota.
(Mai ai otrava?) probabil mai ai .....
Acum cu ce ti-a mai ramas otraveste fluturii si tantarii pe care ii iei pe partea din fata a masinii cand te deplasezi.
Otraveste soarele ca iti matuieste vopseaua.
Pisica mea te saluta ....miorlau

- Slick
- 1,319 mesaje
- din 29 Apr 2004
- Astra 2004 Z20LET
- Prahova
Slick
- Mesaje scrise: 1,319
- Masina: Astra 2004 Z20LET
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
Titlu : "Pentru animale (cu 4 sau 2 picioare)"
1. "Patrupedul tau se urineaza pe masina mea ? Nici o problema, de acum inainte si eu ma voi urina pe usa ta !"
2. "Esti stafida la menopauza si nu ai ce face decat sa plimbi jivina sa isi faca nevoile pe masina mea ? Nici o problema, imi voi face si eu nevoile pe usa ta!"
Va rugam sa va inscrieti pe lista de mai jos pentru a va intoarce favoarea :
Nume Prenume Bloc Scara Etaj Apartament Porecla patruped
1.
2.
3.
Cu stima,
Detinator Auto
B 12 ABC
- cashu21
- **
- 231 mesaje
- din 24 Jan 2008
- Astra 2005 1.7 dtl
- Galati
cashu21
- Mesaje scrise: 231
- Masina: Astra 2005 1.7 dtl
- Cont inregistrat: 24 Jan 2008
- Mesaj Privat
- mark
- 1,425 mesaje
- din 19 Jan 2008
- Vectra 1999 X20XEV
- Alta tara
mark
- Mesaje scrise: 1,425
- Masina: Vectra 1999 X20XEV
- Cont inregistrat: 19 Jan 2008
- Mesaj Privat
Si pisicul meu va saluta 😉

- dornit
- **
- 256 mesaje
- din 14 Feb 2008
- Zafira 2007 Z19DT
- Alta tara
dornit
- Mesaje scrise: 256
- Masina: Zafira 2007 Z19DT
- Cont inregistrat: 14 Feb 2008
- Mesaj Privat
Am si eu o problema mai speciala. Stau la bloc si vecinii mei au pisici si caini, cand sunt afara pisicile obisnuiesc sa se urce pe masinile din parcare, deci si pe a mea, murdarind-o si cred ca poate sa si o zgarie. Cainii in schimb urineaza pe roata. Ce se poate face. Nota: Pisicile si cainii sunt cam greu de prins, iar otrava nu se gaseste in comert. La protectia animalelor nu pot merge, cu vecinii.. n-ai cu cine vorbi.
Multumec anticipat pentru ajutor.
Hmmm ... otrava ......probabil o sa gasesti daca cauti cu mai mare atentie dar iti recomand sa o testezi mai intai sa vezi daca e buna ,nu de alta da sa nu dai dai banii pe cine stie ce .
Cauta sa otravesti si prafu ca se depune pe masina .
Incearca sa otravesti si ploaia k intra in contact cu prafu' si iti murdareste masina.
Otraveste si criblura din asfalt pentru ca iti ciupeste vopseaua pe capota.
(Mai ai otrava?) probabil mai ai .....
Acum cu ce ti-a mai ramas otraveste fluturii si tantarii pe care ii iei pe partea din fata a masinii cand te deplasezi.
Otraveste soarele ca iti matuieste vopseaua.
Pisica mea te saluta ....miorlau

catelul meu saluta pisica ta si face cinste cu o friptura in cinstea stapanului...ham ham... 😉
- phyton
- **
- 232 mesaje
- din 16 Jun 2008
- Alta tara
phyton
- Mesaje scrise: 232
- Masina:
- Cont inregistrat: 16 Jun 2008
- Mesaj Privat
M-am certat cu el de multe ori si vcarul nu vroia sa inteleaga deloc situatia ! asa ca...mi-am cumparat un disp. electronic care genereaza ultrasunete, i-am facut un AAF de vreo 3 W, o goarna de la o alarma si l-am facut sa functioneze cate 8 sec. cu pauza de 30 sec.
Acum ma distrez eu! 😂 cum trece cate unu cu un caine in lesa ...parca ia foc patrupedu 😂 nu mai poate fi stapanit ! nu stie cum sa iasa mai repede din perimetru! Stapanii se uita uluiti la comportamentul lor si nu inteleg nimic! De mate ce sa mai zic! Si-au schimbat locul de "intalniri" ! Nu am mai vazut picior de felina in parcare!
- mariani
- 769 mesaje
- din 27 Dec 2007
- Mokka 2014
- Constanta
mariani
- Mesaje scrise: 769
- Masina: Mokka 2014
- Cont inregistrat: 27 Dec 2007
- Mesaj Privat
M-am certat cu el de multe ori si vcarul nu vroia sa inteleaga deloc situatia ! asa ca...mi-am cumparat un disp. electronic care genereaza ultrasunete, i-am facut un AAF de vreo 3 W, o goarna de la o alarma si l-am facut sa functioneze cate 8 sec. cu pauza de 30 sec.
Acum ma distrez eu! 😂 cum trece cate unu cu un caine in lesa ...parca ia foc patrupedu 😂 nu mai poate fi stapanit ! nu stie cum sa iasa mai repede din perimetru! Stapanii se uita uluiti la comportamentul lor si nu inteleg nimic! De mate ce sa mai zic! Si-au schimbat locul de "intalniri" ! Nu am mai vazut picior de felina in parcare!
da mai detaliata chestia cu ultrasunete
ma intereseaza si pe mine ptr ca, capota mea arata jalnic
ce este AAF-ul asta ?
- KingBushido
- **
- 63 mesaje
- din 23 Dec 2010
- Astra 2005 Z14XEP
- Galati
KingBushido
- Mesaje scrise: 63
- Masina: Astra 2005 Z14XEP
- Cont inregistrat: 23 Dec 2010
- Mesaj Privat
- kinderasu
- 1,588 mesaje
- din 07 Jun 2011
- Suceava
kinderasu
- Mesaje scrise: 1,588
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Jun 2011
- Mesaj Privat
1otravit! beshh esti incult! e o fiinta totusi! fara suparare
2 desi detin 3 caini 1 de paza rau .. 1 mai mult de galagie de trezit cartieru si inca 1 care e blajin si are grija de copii mici toti imi pisa rotile nevoie mare
3 cum poti bate un animal ? e ca si cum ti-ai bate femeia ... copii etc..
4 care e solutia potrivita? cola nu merge, otet nu cred si tocmai vreau sa scap de mirosuri neplacute mai ales ca e VARA si cand iti vine o pufoare de la un feredou ajuns la 200 grade .. nu e placut deloc!
Spary cu piper? ala de autoaparare .. pare interesant .. problema e cat persista cam cate ore .. eu unu cred ca 2 3 ore maxim ... mai ramane varianta sa o plantez un garaj in curte ... ce e ciudat ca al meu ala mare si rau nu pisa rotile in garaj ... numai afara ..