Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Discutii Generale
  3. Stiri / Noutati
  • VIPER1981

  • Mesaje scrise: 305
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra 2007 Z13DTH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 25 Oct 2008

  • Mesaj Privat
Preþurile la automobilele noi, în scãdere

Chiar dacã analiºtii financiari se întrec în scenarii pesimiste ºi dau sfaturi despre cum ar trebui sã limitãm cheltuielile, revista „Autoshow" a remarcat un enorm potenþial în criza care afecteazã piaþa auto din România.

Din ultima parte a anului trecut, piaþa auto din România a intrat pe o pantã descendentã în materie de vânzãri, ca urmare a crizei financiare internaþionale. Criza s-a acutizat la începutul lui 2009, când importatorii se vãd nevoiþi sã epuizeze stocurile consistente acumulate în ultimele luni. În acest context, vânzãtorii sunt nevoiþi sã adapteze strategiile de marketing ºi vânzãri la particularitãþile actuale ale pieþei auto din þara noastrã, ceea ce se traduce prin promovarea de discounturi impresionante, repoziþionãri de preþ ori configuraþii speciale, menite sã atragã clienþii.

Reduceri de peste 30%

Revista „Autoshow" a publicat în numãrul din 12 februarie o listã cu toate ofertele de pe piaþã înregistrate la începutul acestei luni. Propunerile vânzãtorilor de maºini noi variazã de la oferirea gratuitã a unor echipamente, pentru care în trecut trebuiau scoºi bani frumoºi din buzunar, pânã la micºorarea substanþialã a preþului de vânzare. În acest moment, campaniile de reduceri cuprind toate gamele de autovehicule, inclusiv cele comerciale. Printre cele mai interesante discounturi practicã Nissan pentru modelul Pathfinder (pânã la 11.820 de euro fãrã TVA), Cadillac, pentru berlina BLS ºi SUV-ul SRX (-32%), Subaru, pentru Legacy (pânã la 6.500 euro la preþul fãrã TVA) sau Renault, în cazul lui Megane Sedan (pânã la 25% din preþul cu TVA).

Puteþi negocia preþul!

Dacã criza financiarã nu v-a lovit foarte puternic la portofel, reþineþi cã acum este cel mai oportun moment pentru achiziþionarea unei maºini noi. În contextul actual, dealerii sunt mai ”deschiºi” în privinþa negocierii discountului acordat la achiziþie. Trebuie doar sã aveþi rãbdare sã analizaþi toate ofertele atât din punct de vedere al sumei alocate achiziþiei, cât ºi în ceea ce privesc costurile legate de întreþinerea autovehiculului pe perioada garanþiei. O reducere importantã a preþului de achiziþie puteþi obþine inclusiv pentru exemplarele noi aflate pe stoc, dar fabricate în anii 2006, 2007 ori 2008.

Cadillac BLS Sedan:

Preþurile promoþionale pentru aceastã berlinã elegantã pornesc de la 17.000 de euro plus TVA.

Opel Vectra

Cei interesaþi de modelul german pot obþine o reducere de 5.000 de euro, cu TVA inclus.

Toyota Avensis Classic

Oferetele sunt variate: în cazul modelului Avensis Classic, Toyota oferã un voucher în valoare de 1.500 euro, precum ºi cinci ani garanþie ºi întreþinere gratuitã în limita a 150.000 km, indiferent de nivelul de echipare ori motorizare ales.

Renault utilitare

Pentru întreaga gamã de autovehicule utilitare, importatorul acordã discounturi de pânã la 2.020 euro cu TVA, plus o schemã de finanþare prin RCI Leasing cu dobândã de 0%.

Skip ads

  1. Home
  2. Discutii Generale
  3. Stiri / Noutati

Intra in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR