VIPER a scris:Eu cred sincer ca nici unul nu a citit ce am postat mai sus...
Nu te supara pe noi, dar daca ai fi scris totul in mai mule etape (nu intr-un singur post) poate am fi citit tot. Dar (eu cel putin) am citit primele alineate iar apoi m-am uitat la poze ca era cam plictisitor...
In ceea ce priveste despagubirea dunelor RCA dupa vechime, mi se pare (daca ar fi asa) ok. Daca ai o masina beton, dar veche, in stare exceptionala, fa-ti CASCO!!!
daca eu imi iau un opel manta din `76 de la un cimitir de masini vai de capu ei cu 1 euro (sa zicem.. ) .... si o iau si o reconstruiesc ca pe discovery chanell si bag 10 mii de euro (sa zicem)...
si eventual ar arata asa
Ceri factura pt toate piesele si in calculul asig. CASCO se iau in considerare. Ai eleron, casetofon beton, jante de aluminiu, etc, TOTUL se adauga la valoarea masinii.
Sa nu-mi spuneti ca chiar credeti ca un old-timer DC din '36 in stare exceptionala (valoare peste 60000 EURO) se va despagubi cu 2 EURO... 🙄
In privinta RCA as fi de acord sa se plateasca in functie de vechimea masinii nu in functie de capacitate
De acord! E o prostie sa platesti mai mult pt o masina cu motor mai tare. Riscul de a produce un accident nu-i neaparat mai mare daca ai un motor mare... O baba cu o dacie nu credeti ca poate produce mai multe accidente decat un adult cu un ferrari?
Daca ai avut accidente anul trecut, mi se pare normal sa platesti mai mult pt RCA.