sa va povestesc ce am patit azi!
am parcat aseara pe un loc revendicat. precizez ca tipul nu plateste ptr acel loc de parcare.
tarziu, a venit si respectivul, care a parcat in alt loc.buun.
dimineata s-a eliberat locul din fata mea iar respectivul tip a venit cu masina si a parcat-o foarte aproape de mine. aproape lipita. si o astepta langa masina pe nevasta-sa (asta am vazut apoi). eu i-am facut poze. iar cand a venit si nevasta-sa si se pregateau sa intre in masina, am iesit la geam si l-am intrebat daca "asa se parcheaza o masina?"raspuns: "de ce mi-ai luat locul?" "dar platiti ceva la primarie ptr acest loc?" raspuns:" nu conteaza, e locul meu si sa nu mai parchezi aici". i-am zis:"am facut poza la masina, daca ati zgariat-o veti suporta consecintele"(chiar credeam ca a lovit-o, de aia am facut poze) iar el a zis:"daca vreau, ma urc cu masina pe masina ta ba!"
au mai urmat ceva comentarii fara rost apoi...
eu am Corsa. e prima mea masina. personala. va dati seama ca-ti vine sa innebunesti
el are un Nissan Terrano. diferenta...clara.
acum va intreb ce e de facut? ce ati face?am sa pun si 2 poze. mai precizez ca locurile de parcare nu se respecta 100%, adica au mai parcat si altii pe locul lui...
am trecut dimineata si pe la politie, le-am aratat pozele si povestit totul. pacat ca nu am avut nr masinii(de suparare nu am apucat sa-l mai iau)
a ramas ca revin cu numarul si politia ii va face o atentionare verbala.
ce credeti?

am reusit sa pun si pozele
Ultima modificare făcută de marius_2999 la Vin 20 Jan, 2006 12:17 pm, modificat de 2 ori în total