octav2002
- Mesaje scrise: 57
- Masina: Vectra 1997 x20dtl
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Sep 2008
- Mesaj Privat
am o problema foarte ciudata , masina nu trage am dus-o la tester mi-a dat eroarea P0100 (2) circuit senzor masa aer semnal prea slab (debitmetru) si p1110(4) galerie variabila reglaj turbionare diesel circut intrerupt nu este prezent . am schimbat debitmetrul si senzorul de vacum (de la dezmembrari) conform cu erorile si cu ce indica autodata referitor la defectiunile codurilor . am facut proba si nici o schimbare , masina e la fel nu intra turbo furtunul ala de cauciuc parca il suge in loc sa-l umfle .am tras de parghia de la turbo si am legat-o cu o sarma ...parca se simte o schimbare parca trage mai bine dar tot nu e ok. nu mai stiu ce sa-i mai fac (rau e ca imi scoate fum pe esapament de cand nu mai merge turbo). astept un sfat ....va multumesc
octav2002
- Mesaje scrise: 57
- Masina: Vectra 1997 x20dtl
- Cont inregistrat: 07 Sep 2008
- Mesaj Privat
valutzu
- Mesaje scrise: 29
- Masina: Vectra 1996 x18xe
- Cont inregistrat: 06 Mai 2009
- Mesaj Privat
nici masina mea nu trage,o vectra b din 96, motor x18xe benzina, senzor ax cu cama adica p0340, l am schimbat si degeaba, am verificat mufa pana la calc motor e ok, ai idee ce ar putea avea?aaaa mi am pus si xenon si balastele au aproape de senzori chiar langa abs si un alt calc , ar fi putut afecta ceva?
ursi
- Mesaje scrise: 20
- Masina: Vectra 1995 X16SZ
- Cont inregistrat: 05 Jan 2009
- Mesaj Privat