Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • M-A-X

• Mesaje scrise: 113
  • Masina: Astra 2002 Z20LET
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 16 Apr 2004

• Mesaj Privat
Parerea mea: fas 3 litri, ca doar nu e Yaris!
Like
Skip ads

• danyalexa

• Mesaje scrise: 11
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Mai 2004

• Mesaj Privat
loool..3 litri..hai sa fim seriosi!poate a uitat sa-ti mai zica ce era dupa virgula(,)...eu am venit din germania..cu acelasi model de masina!tot 2001 ..pe autostrada..120-140....si a consumat 4,2 ..chiar daca sunt catziva km diferenta(ma refer la viteze)..practik e imposibil!dar daca e adevarat...e bine ca s-a stabilit un nou record!
Like
  • gaurika

• Mesaje scrise: 23
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 22 Mai 2004

• Mesaj Privat
danyalexa a scris:loool..3 litri..hai sa fim seriosi!poate a uitat sa-ti mai zica ce era dupa virgula(,)...eu am venit din germania..cu acelasi model de masina!tot 2001 ..pe autostrada..120-140....si a consumat 4,2 ..chiar daca sunt catziva km diferenta(ma refer la viteze)..practik e imposibil!dar daca e adevarat...e bine ca s-a stabilit un nou record!

nu zic ca e corecta aia cu 3, dar ... catziva km?! de la 90 la 120-140?! LOL ... si turatia?!

man, get real!
Like
  • chiciuc

• Mesaje scrise: 1,372
  • Masina: Vectra 1997 X20DTL
  • Cont inregistrat: 29 Apr 2004

• Mesaj Privat
nu va mai "certati" la vectra b (x20dtl), dupa normele vechi (alea pana in 96-97, ceva pe la 90km/h) avea consum 3,8 la o masina de 1,4 tone. deci ...
Like
  • Cata B

• Mesaje scrise: 10
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 25 Nov 2004

• Mesaj Privat
4EST a scris:Pai nu m-am atacat personal.

Insa il stiu pe tipul asta, ii merg bine vanzarile, nu are publicitate, se bazeaza pe recomandari de la fosti clienti.

Si m-am gandit ca e bine de stiut pentru cei ce cauta masini sa stie pe unde e piata.

Eu cel putin m-am mirat de pretul asa bun. Pe de alta parte, pe autovit.ro, am vazut Astra 2001 si la 6800 euro. Stare "exceptionala" 😉

Poate imi dai si mie numarul (si numele) prietenului tau? Multumesc.
Like
  • Dan

• Mesaje scrise: 3
  • Cont inregistrat: 13 Dec 2004

• Mesaj Privat
Sa nu exageram nici cu pretul nici cu consumul. Eu acuma am adus din Germania un Astra 1.7 2002-21.096 km si nici vorba nici de 3.5 consum nici de preturi dastea. Sau i-a tras km inapoi, sau ii alta buba la masini. Eu am stat 2 saptamani in Germania si nu am vazut preturi asa de mici. Si consumul la mine ii in jur de 5-5.5 mixt.
Like
  • Gothyk

• Mesaje scrise: 12
  • Masina: Astra 2001
  • Cont inregistrat: 27 Oct 2005

• Mesaj Privat
popemi a scris:dar de ce a dat-o asa de ieftina?

Mie mi-a adus un amic o Astra G Caravan din Germania in noiembrie 2005. Dupa ce am platit tot ce trebuia pretul final a fost de 7300 euro. Avea 127000 Km la bord, AC, ABS, 4 air-bag, CCRT700 cu telefon, oglinzi electrice, geamuri electrice fata, inchidere cu telecomanda, motor 1,7 Isuzu TDI si alte gadgeturi. Nu e un pret bun ?
Like
  • BAZGANM

• Mesaje scrise: 630
  • Masina: Astra 2000 y17dt
  • Cont inregistrat: 05 Feb 2006

• Mesaj Privat
eu nu cred ca ia luat 3,imposibil,o fi gresit calculele!
si in oras 6?va este rau,in ce oras mereti ca in bucuresti imi ia acum pe frig 7-8
Like
  • Daniel

• Mesaje scrise: 2,853
  • Masina: Astra 2012 A17DTJ
  • Cont inregistrat: 06 Dec 2004

• Mesaj Privat
un amic al meu a luat singurel din germania un astra caravan cu motor de 2000cmc.
cost: 5300 masina+1700 vama+ 150 numere + 150 motorina + diverse => aprox 7500 euro.
deci se poate.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG