- alinarmand
- *
- 35 mesaje
- din 21 Jan 2005
alinarmand
- Mesaje scrise: 35
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Jan 2005
- Mesaj Privat
in vara ne rugam sa intre macar in grupe si acum aberam cu finala romanesca
credeti ca ulciorul merge de multe ori la apa?
rapid s-a calificat cu un noroc colosal, steaua mai putin cu emotii, dar si adversarii nu se compara
sa zicem mersi daca s-a ajuns aici
cati visau semifinala cupei uefa?
treziti-va!
- Johnny Bravo
- **
- 128 mesaje
- din 03 Mai 2004
- Astra 2005 1.7 DTL
- Bucuresti
Johnny Bravo
- Mesaje scrise: 128
- Masina: Astra 2005 1.7 DTL
- Cont inregistrat: 03 Mai 2004
- Mesaj Privat
in vara ne rugam sa intre macar in grupe si acum aberam cu finala romanesca
credeti ca ulciorul merge de multe ori la apa?
rapid s-a calificat cu un noroc colosal, steaua mai putin cu emotii, dar si adversarii nu se compara
sa zicem mersi daca s-a ajuns aici
cati visau semifinala cupei uefa?
treziti-va!
CORECT!!!
- dodo_13
- 4,544 mesaje
- din 11 Apr 2005
- Astra 2008 Z19DTH
- Iasi
dodo_13
- Mesaje scrise: 4,544
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 11 Apr 2005
- Mesaj Privat
Da, nu ma asteptam sa ajunga vreo echipa romaneasca aici, dar nu asta era topicul subiectului, nu? Topicul este: a fost frauda sau nu? Faptul ca am ajuns pana aici ar trebui sa ne faca sa fim multumiti cu asta si sa nu ne punem problema ca suntem luati de prosti, din cauza unor interese mai mari?
Laur45
- Mesaje scrise: 94
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 17 Oct 2005
- Mesaj Privat
Daca UEFA (uefa mai bine scris ca ... nu merita majuscule) nu ar fi imperecheat aici echipele romanesti ar fi fost sanse ca finala sa fie ... asa cum ne-am dorit (visat) STEAUA-RAPID ....
Intrebare .... cati spectatori platitori ar fi fost pe stadionul din Feyenoord, cate televiziuni ar fi platit drepturi de televizare ... cate firme ar fi platit reclame pe marginea stadionului ... ce interes ar fi avut finala in Europa si nu numai daca ar fi existat o asemenea finala ...
SA FIM SERIOSI ... bine ca ne-au arbitrat cat de cat ok si am reusit sa ajungem aici ...
cat despre calcatul in picioare ... Europa ne calca in picioare din '90 in coace ... am devenit tara de consum al produselor europene ... nu mai producem nimic ... deh ...
- maiandrei
- 4,711 mesaje
- din 20 Dec 2004
- Insignia 2018 B20DTH
- Bucuresti
maiandrei
- Mesaje scrise: 4,711
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2004
- Mesaj Privat
Nu mai visati semifinale sau chiar finale 😂 😂 😂 romanesti!
Mergeti si va spalati frumusel pe ochisori, uitati-va in oglinda si zambiti!
Spuneti merci ca veti avea o echipa romaneasca in semifinale, altfel aveati 2 in sferturi.
14.28% este o sansa destul de mare! 1 din 7! 6-6 are sanse de 1 la 36, si totusi pica!!! o simpla la loto are sanse de 1 la 14 milioane sa pice, si totusi au fost astfel de castigatori! e probabilistica si atat...
un fost stelist... actual carcotas
- love4cars
- 1,437 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaje scrise: 1,437
- Masina: Astra Z14XEP
- Cont inregistrat: 24 Sep 2005
- Mesaj Privat
unde noi(romanii) si ma refer la modul general, suntem obisnuiti sa furam si sa mintim, avem impresia ca toata lumea face asta!
iar faptul ca suntem priviti intr-un mod nu tocmai ok, se datoreaza tot caracterului nostru.nu acuz pe nimeni, sunt nationalist si in concluzie imi "apar" tara. cred ca trebuie sa mai treaca ani buni ca imaginea romanilor sa se schimbe, asta bineinteles daca si noi face ceva pt asta.
in privinta echipelor in uefa, 50%bafta si 50 talent.nu sunt echipele noastre la un nivel prea mare insa trebuie sa ne bucuram de reusitele lor asa cum sunt.
- dodo_13
- 4,544 mesaje
- din 11 Apr 2005
- Astra 2008 Z19DTH
- Iasi
dodo_13
- Mesaje scrise: 4,544
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 11 Apr 2005
- Mesaj Privat
Nu mai visati semifinale sau chiar finale 😂 😂 😂 romanesti!
Mergeti si va spalati frumusel pe ochisori, uitati-va in oglinda si zambiti!
Spuneti merci ca veti avea o echipa romaneasca in semifinale, altfel aveati 2 in sferturi.
14.28% este o sansa destul de mare! 1 din 7! 6-6 are sanse de 1 la 36, si totusi pica!!! o simpla la loto are sanse de 1 la 14 milioane sa pice, si totusi au fost astfel de castigatori! e probabilistica si atat...
un fost stelist... actual carcotas
Sa-mi spui si mie de cate ori iese 6-6 din 1000 de aruncari si, implicit, o sa aflam cate sanse are sa iasa din prima. Cat despre loto, sunt jucate milioane de variante. Cazul nostru se refera la o singura extragere, deci exemplele tale sunt irelevante.
Ultima modificare făcută de dodo_13 la Lun 20 Mar, 2006 5:10 pm
- radzxx
- **
- 200 mesaje
- din 28 Jul 2005
- sibiu
radzxx
- Mesaje scrise: 200
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Jul 2005
- Mesaj Privat
- doru_a
- **
- 470 mesaje
- din 25 Sep 2005
- Astra 1992 C16NZ
- Deva/Hunedoara
doru_a
- Mesaje scrise: 470
- Masina: Astra 1992 C16NZ
- Cont inregistrat: 25 Sep 2005
- Mesaj Privat
- maiandrei
- 4,711 mesaje
- din 20 Dec 2004
- Insignia 2018 B20DTH
- Bucuresti
maiandrei
- Mesaje scrise: 4,711
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2004
- Mesaj Privat
- love4cars
- 1,437 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaje scrise: 1,437
- Masina: Astra Z14XEP
- Cont inregistrat: 24 Sep 2005
- Mesaj Privat
tot noi romanii suntem de vine si in speta, premierii si parlamentarii in general care iau spaga de sute de mii de euro pt contracte cu firme de cacao gen:daewoo, renault si alte chestii.asta este adevarul.
daca se faceau licitatii ar fi castigat cei mai buni! si tot asa... spaga pt o bucata de plaja si apoi iti bati joc de ea... cam asta e.
oricum, hai rapid 😃
- Johnny Bravo
- **
- 128 mesaje
- din 03 Mai 2004
- Astra 2005 1.7 DTL
- Bucuresti
Johnny Bravo
- Mesaje scrise: 128
- Masina: Astra 2005 1.7 DTL
- Cont inregistrat: 03 Mai 2004
- Mesaj Privat
Da, nu ma asteptam sa ajunga vreo echipa romaneasca aici, dar nu asta era topicul subiectului, nu? Topicul este: a fost frauda sau nu? Faptul ca am ajuns pana aici ar trebui sa ne faca sa fim multumiti cu asta si sa nu ne punem problema ca suntem luati de prosti, din cauza unor interese mai mari?
Nu. Cine a zis ca ai fi? Faptul ca am ajuns pana aici este pentru ca echipele sunt bune nu ca ne-ar fi facut cineva vreun favor. Mi-ar fi placut sa nu pice asa echipele si sa castige ambele insa sansele au fost destul de mari sa cada impreuna. Nu cred ca a fost aranjament.
- rapiduletul
- **
- 141 mesaje
- din 12 Jun 2005
- Vectra 2000
- Alta tara
rapiduletul
- Mesaje scrise: 141
- Masina: Vectra 2000
- Cont inregistrat: 12 Jun 2005
- Mesaj Privat
PS: imi doresc ca echipa din semifinala sa fie Rapid, desi am sa tin pumnii si Stelei daca sansa va fi a ei.
- Sezran
- 1,183 mesaje
- din 01 Jun 2004
- Bucuresti
Sezran
- Mesaje scrise: 1,183
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Jun 2004
- Mesaj Privat
si eu am zis ca e aranjament cind am aflat, dar a fost mai mult o reactie de ciuda (ne-ar fi stat bine cu ambele echipe in semifinale). nu cred ca a fost nici un fel de aranjament. nu e prima data cind pica 2 echipe din aceeasi tara in aceasta faza a cupei. e o intimplare si atit. e doar prima data cind ni se intimpla noua.
- zafirul
- 1,442 mesaje
- din 22 Apr 2004
- Zafira 2001 Z18XE
- Bucuresti
zafirul
- Mesaje scrise: 1,442
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 22 Apr 2004
- Mesaj Privat
DAR
nu pot sa nu observ ceva (daca e sa luam in calcul probabilistica...)
la handbal feminin a fost tragere la sorti pt semifinale (4 echipe din care 2 din RO

Finala noastrã!
Rulmentul Braºov ºi Tomis Constanþa s-au evitat în semifinale ºi vor sã joace ultimul act împreunã. Rulmentul Braºov a nimerit cu echipa francezã Merignac, locul 3 în campionatul din Hexagon, iar Tomis Constanþa va întîlni pe Valur Reykjavik, a treia formaþie din întrecerea islandezã. "Aº fi vrut sã jucãm noi cu nordicele, dar e bine ºi aºa. Sînt sigurã cã va fi o finalã Rulmentul-Tomis", a spus antrenoarea Mariana Tîrcã.
ma abtin de la comentarii.....
- Ingineru
- 1,086 mesaje
- din 24 Jun 2004
- Vectra 1998 X16XEL
- Bucuresti
Ingineru
- Mesaje scrise: 1,086
- Masina: Vectra 1998 X16XEL
- Cont inregistrat: 24 Jun 2004
- Mesaj Privat
Am senzatia ca uiti faptul ca acei bani nu "se dau" ci "se imprumuta" iar noi si copiii nostri o sa-i platim cu greu in urmatorii 10-15 ani...Nu e vorba de nici o binefacere care ni se face, e vorba de calcul economic cat se poate de pragmatic si rece. Ne imprumuta bani, ne aduc aproape de nivelul lor dupa care o sa muncim ca sclavii pt. a platii banii astia (cu dobanzi aferente cu tot), bani cu care noi oricum suntem fortati sa facem autostrada Bechtel, securizarea granitelor cu EADS, modernizari in armata cu firmele lor etc. adica oricum tot li se intorc ca sa aiba de lucru firme falimentare gen Harris sau ca spaga prin firme de consultanta care sunt impuse tot de ei. Cam asta este ajutorul "comunitar"...
- radzxx
- **
- 200 mesaje
- din 28 Jul 2005
- sibiu
radzxx
- Mesaje scrise: 200
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Jul 2005
- Mesaj Privat
Dupa cate stiu eu, si sunt convins ca am dreptate, banii UE sunt bani nermabursabili, deci nu sunt cu titlu de imprumut si chiar sunt o binefacere pentru Romania chiar daca unii dintre noi sunt sceptici. In ceea ce priveste autostrada Bechtel, EADS, etc, etc. nu ne forteaza nimeni sa le facem....chiar putem ramane la acest nivel, este obtiunea noastra. Ca ei sunt cei care le vor face, ma intorc din nou la faptul ca noi nu suntem in stare de asa ceva, vezi autostrada Bucuresti -Pitesti sau orice alt drum facut de noi. Iar Directia europenana referitoare la libera ciruclatia a serviciilor a pus pe jar toata Europa...deci, putem face si noi autostrazi la ei sau orice altceva - daca suntem in stare.
Ajutorul comunitar este binevenit si a ridicat din saracie tari ca Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda etc. si ne va ridica si pe noi daca vom fi in stare sa facem proiecte fezebile si sa cheltuim acesti bani inteligent. ...si nu ne este greu sa vedem ca noile investitii facute in ultimii ani in diverse domenii au fost facuti pe bani veniti de acolo.
Politica comunitara este mult mai ampla decat interesele economice specifice fiecarei tari si are drept scop contrabalansarea economica in favoarea Europei fata de SUA- nicidecum Europa vs. Romania. un link interesant in acest sens:http://www.gandul.info/2006-03-23/international/statele_ue
- doru_a
- **
- 470 mesaje
- din 25 Sep 2005
- Astra 1992 C16NZ
- Deva/Hunedoara
doru_a
- Mesaje scrise: 470
- Masina: Astra 1992 C16NZ
- Cont inregistrat: 25 Sep 2005
- Mesaj Privat