[quote="vladf"]
Remus Cristea a scris:cand ii aud pe unii de vw mor.stiti cu cati ani dupa opel au inceput cei de la vw sa faca autoturisme?va spun eu cam cu 28 de ani mai tarziu.in cate curse de autoturisme ati vazut vw?va spun eu in nici una.stiti cum il bate kadet gsi pe golf 2 gti sau noul gtc pe noul gti?va spun eu la fundul gol .Stiti cum iam tras-o unui prieten cu pasat 4motion cu vectra b ?rau de tot.Asa ca sa ma mai lase cei cu vw naibii in pace ca sunt de rahat.daca spui audi parca altfel te vede lumea dar vw vai mama lor.daca vreti o comparatie luati motorul de pe golf 4 de 1.4 care are 75 CP si motorul de pe astra G de 1.4 care are 90 CP.Spunea cineva mai sus FRontera vs. Touareg....ha ha ha....pai cand facea Opel modelul Frontera cei de la vw nici nu visau sa scoata vreodata un autoturism de teren.Asa ca .....[/quo
1. Dupa cati ani au inceput sa scoata autoturisme nu conteaza.
2. Nu conteaza cum il bate GTC Opc pe GTI cand exista R32 pentru asa ceva.
3. Nici nu vreau sa ma gandesc cum i-ai tras-o prietenului tau... 🙄
4. 1.4 Fsi sau TFsi?
5. Cand faceau cei de la Opel modelul Frontera, Vw nu avea in plan o masina de teren dar cand au avut au facut una la care Opel nici nu poate visa.
6. Clasele superioare nu le iei in considerare? totusi Vw are un Phateon un Tuareg si un Tiguan de care opelul nici nu se poate apropia cu Antara care e doar un Chevrolet in alta costumatie.
7. VW macar are 4Motion, noi, opelistii ne uitam la modele de 15 ani sa ne amintim ce inseamna 4x4.
Hey tu, Bobby-Nos parca ziceai ca asa accelereaza G3 GT TDI ca s-a tot dus, in fine acum il faci.
Sa amintim ca TSI e engine of the year? sau ca 2.5 V6 TDI de pe Audi pe care toata lumea-l ridica-n slavi e conceput de VW, fireste.
salutare.butonind pe net si cautind informatii despre vw vs opel,am observat ceva care,printre multe altele, mi-a cam prajit respectul ptru vw si anume: in anii 1960,opel avea sloganul"OPEL,DAS AUTO".acum fiind in anul
2009,ce slogan credeti ca au cei de la vw..?ati ghicit"VW DAS AUTO".daca au luat-o de la opel,maaaaare rusine.....