Ai uitat parola?

1. Home
  2. In-car entertainment
  • crysty05

• Mesaje scrise: 16
  • Masina: Vectra 2001 Z18XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 29 Jul 2009

• Mesaj Privat
multumesc
si eu tot un VDO CDR 500 am dar stiam ca nu are
ma gandeam deja sa ma leg la boxele din spate
mai arunc o privire si va spun ce o sa fac
Like
  • cata

• Mesaje scrise: 292
  • Cont inregistrat: 06 Jun 2007

• Mesaj Privat
dupa cite vad eu la CDR 500 este pinul ant + .folosit la antena automata , care nu exista 😃
Like
  • BV19MAX

• Mesaje scrise: 2,508
  • Masina: Astra Y17DT
  • Cont inregistrat: 01 Aug 2007

• Mesaj Privat
este folosit la antena, la iluminarea butoanelor de la comenzi si la comuytarea tid-ului din mod "time" in mod "RDS"
Like
  • crysty05

• Mesaje scrise: 16
  • Masina: Vectra 2001 Z18XE
  • Cont inregistrat: 29 Jul 2009

• Mesaj Privat
mai mult ca sigur o sa ma leg la boxele din spate pana ajung la cineva care sa stie sigur ce si cum... am mers azi cu o vectra exact ca a mea si omu schimbase radioul si afisaju era terminat... ma speriai cand vazui.... nici nu imi placea cum se auzea.... imi e o ciuda ca nu reusesc odata sal fac sa cante
Like
  • cata

• Mesaje scrise: 292
  • Cont inregistrat: 06 Jun 2007

• Mesaj Privat
nu stiu unde dar parca a mai fost discutia asta 😕 . daca vrei line out pe CDR 500 il dai jos , il desfaci , identifici finalii audio , il alimentezi desfacut . reglezi balansul pe mijloc , faderul il dai numai pe spate , iei o casca cu care identifici intrarea in finalul pentru spate , folosesti unul din cele 2 semnale L sau R , lipesti un condensator de 100 mf pe 16 v pe oricare din cei 2 pini cu + pe Cd , la - conectezi un cablu ecranat de 3 ,4 metri , asamblezi totul la loc , tragi cablul ecranat pina in spate la sub si gata ai intrare de nivel mic pentru bass 😊 In trucit statiile au filtre pe intrare numai pt bass nu este neaparat ca Cd ul sa aiba o iesire speciala pt asa ceva . Deci nu este f greu si nu trebuie sa cauti pe cineva care sa stie ce si cum , si care sa faca acelasi lucru pe care l am spus mai sus 😎
Like
Skip ads

1. Home
  2. In-car entertainment

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG