Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • ktapet

• Mesaje scrise: 483
  • Masina: Zafira 2007 Z19DT
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Mai 2005

• Mesaj Privat
dramatizezi prea mult Laur - pana la urma nu-i decat un amarat de meci - in plus nu ai nici suport in ceea ce spui cand a eliminat rapidu nu stiu cate echipe nemtesti, si olandeze - aia erau tot romani si cei eliminati erau tot cuceritori, cand steaua a eliminat nu stiu cate echipe spaniole, cum a fost? nu-i vorba de nicio mentalitate aici este pur si simplu un meci prost abordat
Like
Skip ads

• iulius

• Mesaje scrise: 1,781
  • Masina: Insignia 2019
  • Cont inregistrat: 09 Jun 2004

• Mesaj Privat
pt cine isi mai aduce aminte a mai fost o fenta de genul acesta acum vreo 20 de ani cind ROMARIO a trecut de BUMBESCU de 3 ori intr-o repriza si a dat golurile necesare .pina atunci nu facuse nimic 3 reprize. ce-i drept dupa aceea Steaua si-a facut nocturna din Ghencea cu banii....
ORI SUNT PROSTI ORI INDIENI,dar fata de indian nu are nici unul.

Ultima modificare făcută de iulius la Vin 28 Apr, 2006 10:14 am
Like
  • Laur45

• Mesaje scrise: 94
  • Masina: Astra 2001 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 17 Oct 2005

• Mesaj Privat
@ktapet ... nu a fost abordat prost ... pentru ca totusi in min 30 era 2-0 (3-0) ... a fost continuat fff prost si de asta am zis ca mentalitatea este devina ... daca va mai aduceti aminte de finala ligii campionilor dintre bayern si mancester ... acolo nu a fost problema de mentalitate ...
Oftica mare e ca noi ne lamentam ca mancam bataie in ultimul minut ... si Dinamo in iarna si Steaua acum si Romania de 3 sau 4 ori ... ca arbitrul nu ne-a dat ... ca nu ne-a facut ...
Dar noi ... noi de ce nu ne dam sufletul pentru un scop ...oricare ar fi acela!!!!
foarte bine zic aia de la marfar ... "Lasa ma ca merge asa" ... eee nu prea ne-a mers!
Like
  • zafirul

• Mesaje scrise: 1,442
  • Masina: Zafira 2001 Z18XE
  • Cont inregistrat: 22 Apr 2004

• Mesaj Privat
grav este altceva:
ca nu am invatat NIMIC din greseala elvetienilor
ca stiam ca englezii se bazeaza doar pe lupta si pe mingi lungi
ca mor pe teren
ca desi n-au aratat NIMIC in tur, in retur vor muri pe teren pina in minutul 98 daca e nevoie
si cu toate astea nu ne-am luat masuri...

nu sint stelist dar m-a durut rau aseara...
ma uitam cum erau anesteziati si stateau ca oile pe marginea careului ca la handbal......
Like
  • virgil

• Mesaje scrise: 273
  • Masina: Astra 2002 Y17DT
  • Cont inregistrat: 12 Mar 2005

• Mesaj Privat
hai mai baieti......

ce anesteziati, ce blat, ce schimbari nereusite????

n-a fost nimic altceva decat FRICA!!!!
da, FRICA de faptul ca vor juca in finala.....

dica plangea ca nu o sa joace in finala dar, isi terminase treaba din meciul asta???? ce mai conteaza ca nu mai juca nimeni nimic si ca toti erau in alte sfere??? era finalisti, ce mama ma-sii????

unul se maimutarea facand pe portarul si ceilalti astepatu minigile lungi.....

mai nasol de noi ca am avut palpitatii.... pe ei i-a durut fix in partea dorsala....
Like
  • barry

• Mesaje scrise: 73
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 31 Jul 2005

• Mesaj Privat
25 de minute a jucat steaua, dupa care s au retras ca asta e natia.
Marele antrenor olaroiu scoate un atacant si baga un fundas...scoate doi mijlocasi si baga doi fundasi...pai la cine sa tipi sa joace mai sus daca toti se calcau pe sireturi in careu. Jocul stelei cu pase scurte si rapide unde era ???

Daca ati fi jucatori ce ati gandi?
HAI SA NE APARAM si poate ne calificam.

De aranjament nu cred ca poate fi vorba.
Asta e ...BRAVO lor pentru ce au facut pana aici, dar parca putea sa se termine altfel !!!
Like
  • malekAdi2

• Mesaje scrise: 176
  • Masina: Vectra 2004 Z19DT
  • Cont inregistrat: 05 Apr 2006

• Mesaj Privat
Asta a fost un meci...cu sechele pe multa vreme de acum incolo 😢
N-am avut nici o reactie in minutul 89 la golul 4...mi s-a parut incredibil cat de prosti au fost.Carlos asta ar trebui sa se transfere la un club in tara in care s-a nascut(Zair).Nu cred ca a fost vorba de vreun aranjament.
Cosmarul si "castelul prabusit" a inceput la golul 2 cand a iesit Carlos asta ca o cisma.
Totusi sa privim partea buna a lucrurilor,am jucat o semifinala si vor urma si alti ani...
Like
  • octav_bz

• Mesaje scrise: 1,046
  • Masina: Astra 2009 A17DTR
  • Cont inregistrat: 17 Jun 2005

• Mesaj Privat
Sunt daramat!Nu am cuvinte.Deja vedeam atmosfera din finala...Nu poate fi vorba de aranjament!Eu pe Olaroiu il consider un baiat destept,dar aseara A GRESIT ENORM.La mutarile englezilor el a raspuns numai prin a baga in teren fundasi (Baciu, Nesu si Balan) cand pe banca erau Cristocea-tehnic si cu viziune a jocului si Cristea ce putea hartui apararea englezilor.Cu 7 fundasi care se calcau in picioare si degajau cat mai departe fiecare minge nu putea iesi altceva.Nu ati vazut ca nu puteau tine mingea nici 30 sec??FALIMENTARA tactica.Si visam frumos la finala....si la o supercupa cu Barca.....Doamne nu pot sa cred.Un cosmar.
Like
  • karg

• Mesaje scrise: 75
  • Masina: Astra 1993 C16NZ
  • Cont inregistrat: 20 Dec 2004

• Mesaj Privat
nu stiu daca ce s'a intimplat e chiar vina mentalitatii romanesti. acum ani buni (10 ani oare?) a fost un meci werder cu anderlecht. la pauza conducea anderlecht cu 3-0. s'a terminat 5-3 pentru werder. deci se intimpla si la altii cu mentalitate vestica.
Like
  • malekAdi2

• Mesaje scrise: 176
  • Masina: Vectra 2004 Z19DT
  • Cont inregistrat: 05 Apr 2006

• Mesaj Privat
Exact,imi aduc aminte perfect si meciul ala...nu este vb de mentalitate,ceva nu a mers deloc si asa cum am citit mai sus,cineva spunea de Olaroiul asta care a bagat toata echipa in poarta...si sunt convins ca daca jucam cu inca 5 jucatori in plus,tot primeam 4 goluri...s-a bazat foarte mult pe centrul apararii cu goian,ghionea si radoi insa hai sa nu ne dam acum cu totii antrenori,sunt convins ca si Olaroiu stie unde a gresit,ACUM E PREA TARZIU.
Like
  • roBERT

• Mesaje scrise: 1,724
  • Masina: Astra 2002 Z20LET
  • Cont inregistrat: 09 Mai 2004

• Mesaj Privat
Consider ca a fost vorba de lipsa de maturitate/experienta din partea tuturor, toata stima pentru ceea ca au reusit sa faca, dupa ce am vizionat fenomenul din seara trecuta petrecut in sos. Stefan cel Mare am renuntat sa mai fiu suporter al echipei Dinamo 😢 chiar si asa nu voi fi de acord niciodata cu cei care gandesc in felul urmator
ANA_V a scris:...
Sunt satula de ROMANIA!

PUNCT!

Tipic ...
Like
  • Cristi_C

• Mesaje scrise: 719
  • Masina: Vectra 2003 z18xe + z12xe
  • Cont inregistrat: 11 Jan 2006

• Mesaj Privat
Tipic? Nu ma refeream doar la fotbalul romanesc, ci la toata Romania. Hai sa nu lasam sa degenereze topicul asta in alta directie. Romanul e roman, nascut in romania. Nimeni nu ii va schimba modul de a vedea viata. Si mai ales de a o trai. Suntem de doua feluri: cei care tac si cei care fac.

Cat despre partida de aseara, nu sunt eu mare microbista, dar sa nu uitam ca Steaua a ajuns acolo cu destul noroc, si putea sa mearga mai departe la fel.

Eu nu sunt de acord cu afirmatiile: "hai sa ne bucuram ca am jucat o semifinala", "hai sa ne bucuram ca am ajuns acolo". Deh... hai sa ne bucuram ca suntem generatiile de sacrificiu... sa ne bucuram ca avem un opel si avem ce sa mancam.

Intr-un final, fiecare cu parerile personale, dar eu cred ca se poate si altfel. Dar se poate si altundeva.
Like
  • robertt_rct

• Mesaje scrise: 321
  • Masina: Vectra 2001 Z18XE
  • Cont inregistrat: 27 Jun 2005

• Mesaj Privat
Fratilor!!! dar de ce sunteti asa de rai!!!!! 😶
la 2-0 pentru Steaua, fanii englezi cantau la fel si isi sustineau echipa chiar daca la momentul respectiv nu aveau prea multe sanse de calificare.
asa a fost sa fie. Boro a fost mai buna si s-a calificat.
Felicitari Steaua! Felicitari Boro!
Like
  • Marius T.

• Mesaje scrise: 610
  • Masina: Vectra 2001 Z 16 XE
  • Cont inregistrat: 28 Dec 2005

• Mesaj Privat
Din pacate un trofeu european nu se castiga cu una cu doua. Parerea mea ca daca Steaua, Rapid si celelalte echipe care nu traiesc de pe o zi pe alta nu vor mai vinde jucatori la kg(in special Dinamo) cred ca in 2-3 ani vom ajunge sa ne batem cu adevarat la un trofeu european.
Like
  • ktapet

• Mesaje scrise: 483
  • Masina: Zafira 2007 Z19DT
  • Cont inregistrat: 13 Mai 2005

• Mesaj Privat
@robertt_rct de ce felicitari steaua? e adevarat au ajuns pana in semifinala, dar dupa ce au facut aseara nu merita nicio felicitare. ceea ce este cel mai enervant, cred la fiecare dintre noi, este ca steaua a aratat chiar in meciul de aseara ca poate fi peste agaricii aia...
@robert - indivizi ca aia de aseara din stefan cel mare sunt in toate galeriile, nu trage concluzii pripite, nu te lasa influentat de niste paparude
Like
  • pif

• Mesaje scrise: 1,301
  • Masina: Vectra 2001 z18xe
  • Cont inregistrat: 04 Nov 2004

• Mesaj Privat
Eu sunt dinamovist dar ceea ce s-a intamplat în stefan cel mare ºi prin timisoara este de neiertat. In primul rand suntem romani si nu conteaza ce echipa face performanta. Sincer mie îmi venea sa plang de necaz nu pentru ca nu s-au calificat in finala ca la cum au jucat in repriza 2 nici nu meritau ci pentru faptul ca mai toate calificarile le-am pierdut în ultimele minute pe aceeasi schema de joc cu retragerea in aparare si incercand sa aperi rezultatul. Dar vad ca nu ne este invatare de minte. Oricum steaua nu s-a pregatit pentru Champions Ligue ca dinamo de vreo 3-4 ani si au ajuns aici. Eu ma bucur pentru ei si sincer m-as fi multumit daca si dinamo ajungea sa joace macar pana in sferturi.
Like
  • dgxshpe

• Mesaje scrise: 657
  • Masina: Corsa Z13DTJ
  • Cont inregistrat: 03 Sep 2005

• Mesaj Privat
Nu stiu ce ganditi voi sau cat de atenti ati fost la meci.
Dar sigur mi s-a parut ceva putred.
Daca alergau pana cadeau jos mai ziceam ceva .. nu au putut.
Dar asa.....
Fotbal cu mana in sold si cu jucat tontoroiu in fata portii ??
Steaua sunt sigur ca lua finala daca nu is atat de infometati si de avari.
Echipa poate! Numai ca nu stiti voi ce sume se invart in astfel de meciuri ... 😉
Or sa rasara ei cu ... "podoabele" .. stati numai un pic...
Like
  • overtaxer

• Mesaje scrise: 255
  • Masina: Astra 2001 Z16XE
  • Cont inregistrat: 02 Jun 2005

• Mesaj Privat
si eu cred la fel...prea linistit statea Jiji, cineva ii astepta la vestiare in pauza cu o valiza... 😉
Like
  • tonin

• Mesaje scrise: 64
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 12 Aug 2005

• Mesaj Privat
Eu zic ca suntem mult prea duri. Hai sa fim seriosi cu blatul. Asta e mentalitate de roman. Vedem ceva imediat ca nefiind in regula. Se intampla si la case mai mari. Anul trecut Liverpool a revenit de la 3 - 0 pt. Milan. Ar insemna ca Milan a vandut meciul sau jucatorii au mentalitate de romani. Sunt Stelist infocat, sunt suparat, dar sa nu uitam unde au ajuns. Normal, se putea mai bine, dar daca spunea cineva acum un an ca va ajunge Steaua in semifinale ne bufnea rasul. La anul ar avea sanse mari sa ajunga din nou aici, pana la urma e doar cupa UEFA, si hai sa fim seriosi, majoritatea sunt echipa de mana a doua. Cei care sunt suporteri stelisti ar trebui sa-i incurajeze sa castige campionatul. Pana la urma o calificare in grupele Champions League valoreaza mai mult decat o finala UEFA. Dupa mine.

P.S. Un lucru stiu sigur: Nu ma voi uita la finala de pe 10 Mai. 😉
Like
  • kapix

• Mesaje scrise: 681
  • Masina: Astra 2002 Z16XE
  • Cont inregistrat: 15 Jan 2005

• Mesaj Privat
😶 😶 😶 Cum naiba sa vinzi o finala de cupa europeana ?!?!?!?!?!?! 😶 😶 😶
Majoritatea fotbalistilor se intalnesc cu o astfel de ocazie cel mult o data in viata!!!!! Si multi nici nu au curajul sa viseze acest lucru (de altfel cred ca asta s-a intamplat si cu Steaua). Ca in reclama - "sunt lucruri in viata care nu se pot cumpara, pentru restul exista Mastercard". Oricat am fi de suparati, nu putem masura in bani acest esec - poate faci un blat in grupe, poate in primele faze ale competitiei, dar in nici un caz in semifinala. Nu exista sume suficient de mari pentru a-ti cumpara visele.
Parerea mea este ca Steaua pur si simplu a cedat psihic la 2-0, nefiind pregatiti pentru o victorie la scor (sunt convins ca puteau inscrie 7-8 goluri daca pastrau stilul de joc) si nici pentru o calificare fara emotii. Sunt convins insa ca daca incasam toate cele patru goluri pana in minutul 70 ne reveneam si inscriam fara probleme inca doua. Pana atunci poate nu ar strica si un psiholog pe langa echipele romanesti, care sa ne invete ca atunci cand este momentul trebuie sa iti umilesti adversarii. Cand poti marca 1 gol la zece minute este momentul sa faci spectacol, si numai atunci cand nu poti face asta sa iti aperi avantajul, fara a renunta insa la contraatac.
In alta ordine de idei, m-a deranjat comentariul lui Mircea Lucescu, un antrenor pe care eu il apreciez foarte mult, dar care inainte de acest meci a spus ca Steaua are sanse mari de a se califica, dar nu are valoarea necesara pentru a castiga si cupa. Nu spun ca nu are dreptate, insa de la un om de o asemenea tinuta ma asteptam sa ii incurajeze putin...
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG