florincostea10 a scris:n-as zice ca-mi plac discutiile contradictorii, sau mecanicii care stau la agatat pe forum, inteleg ca e criza si nu prea sunt clienti.
nu sunt mare mecanic dar nici nu ma duc cu masina in service pt orice fleac.
sa ma scuze domnul invest20042001 daca l-am deranjat imi retrag cuvintele dar acest topic nu a fost deschis pt a gasi un mecanic ci pt a confrunta opiniile unor oameni mai priceputi. nu doar pt mine ci si pt ceilalti membri sau vizitatori. poate aflam ceva mai interesant
Prietene omul asta a ajutat multi oameni de pe site si i-a scutit de cheltuieli de zeci de milioane...daca tie ti se pare ca cineva te-a obligat sa mergi la el sau daca ai crezut ca pe acest forum unii lucreaza pt mantuirea sufletului
si pt multumesc te -ai inselat amarnic
Vad ca ai venit nou pe acest forum si ai cerut ajutorul colegilor...ti-au raspuns fiecare cu ce a putut.... Te-au indrumat catre un om care stie ce face si daca ai mai studia un pic pe forum ai vedea topicul cu oamenii pe care i-a ajutat si i-au multumit..
Dar poate ai zis ca aici se fac binefaceri sau colegii vin la domiciliu tau cu chei,scule ,testere sa te ajute ca asa e frumos si apoi sa -ti mai de-a si bani si poate o masa buna
Si la cati oameni a ajutat omul asta pe forum pe o lada de bere si 2 banuti simbolici sa te duci la service sa -ti schimbe chiuloasa si ai sa vezi cat costa
Bafta la Mocaneli