vld57 a scris:In calitate de fost proprietar de masina bulgareasca te pot ajuta cu niste raspunsuri clare,,
- in caz ca nu esti vinovat intr un accident, masina ti o poti repara linistit, indiferent in ce tara o ai inmatriculata. Am fost patit cu fosta masina din bulgaria, insa a fost prea avariata sa o mai pot repara, respectivul care m a lovit mi a dat banii pt reparatii (nu avea rca) iar eu am vandut ce'a mai ramas din ea la dezmembrari.
- rovigneta o platesti la fel, indiferent de tara unde ai masina inmatriculata.
- caschetarii.. in mod clar intampini mai multe probleme cu ei decat daca ai avea o masina ro.. pe mine m au oprit de cateva ori in decursul unui an.. (cat timp am avut masina bg), am fost oprit si pe autostrada ( din cauza mea, era noapte si n am aprins luminile de intalnire cand am trecut pe langa ei - au bagat girofarurile si s au luat dupa mine 😂 ), nu aveam cartea verde a masinii (e obligatorie, practic cartea verde este rca ul masinii in alta tara decat de unde provine) si vroia sa ma lase in curu gol (a se citi sa mi ia placutele de inmatriculare), pana la urma am dat o la pace cu el, iar dupa intamplarea asta m am dus si mi am luat cartea verde. Insa, daca ai toate actele in regula, traduse in ro, n ar trebui sa ai vreo problema cu ei.
Sper sa te fi lamurit in mare parte 😊
Salut...nu ai raspuns la intrebarea:"daca tu esti vinovat?" 😳
Scuze ca ma bag si eu in discutie,dar si eu am masina inscrisa in BG si nu prea am habar cu treburile astea.ms