mariocove a scris:Salut,parerea mea legata de masina lui @minimal:s-a straduit sa o faca cat mai originala si dupa gusturile lui,eu daca as avea-o in clipa asta pe mana probabil as modifica-o un pic(dupa gusturile mele,bineinteles).I-as pune un nr in fata(de inmatriculare),as renunta la dungile alea negre(sunt asimetrice si nu dau bine),la pleoape,la chestia aia neagra de pe parbriz(prea mare e),as curata bine stopurile,as monta o sigla in spate de opel si acel scris(ceva original),alte jante cu mai putine spite si un ornament cromat in santuletul micut din bare,plus reparatiile de tinichigerie "ca la carte".Asta as face eu...Cea a lui @soso...nu prea imi place F-ul sedan,dar se vede ca este ft ingrijita,cu bun gust,dar as face si aici ceva modificari:folie pe spate nu ft neagra,alte jante(ceva frumos) si fara stopuri cu folie pe ele(sau ce-o fi,nu prea imi place).Si cam atat.Inca nu am votat,mai astept...
aaa, tu astepti sa dai votul decisiv...toate cele ce le-ai enuntat mai sus urmeaza, cand o sa dispun de bani.daca urmaresti topicul cu descrierea masinii mele, linkul de la semnatura o sa vezi ca am scris si acolo.
si folie pe toate geamurile(spate omologata, fata ne-omologata dar mai deschisa), urasc masinile care au numai pe spate