Ai uitat parola?

1. Home
  2. Legislație, asigurări și taxe
  • GL99VRC!

• Mesaje scrise: 610
  • Masina: Astra 2001 Y17DTI
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 03 Dec 2006

• Mesaj Privat
Eu platesc constiincios rovineta in fiecare an,pt.tot anul ,deoarece circul foarte mult in tara.Nu ar trebui,sunt constient de acest lucru ,dar am o virsta mai inaintata si mi-a placut mereu sa fiu corect .Am avut norocul sa fiu in regula ,cind aproape de Bacau am fost oprit de un echipaj al Politiei,insotit de RAR si Administratia Drumurilor.Am fost luat la puricat cu toate.Cind esti in neregula ,nu ai nici-un cuvint in fata lor.Chichite iti vor descoperii si vei fi la mina lor. 😢
Like
Skip ads

• Iscander_88

• Mesaje scrise: 421
  • Masina: Vectra 1999 Y16XE
  • Cont inregistrat: 02 Sep 2007

• Mesaj Privat
Deci asteptam tabelul final... Eu habar nu am ce ar trebui sa contina, dar odata facut cred ca ar trebui si o mica explicatie pentru fiecare catgorie (ex DATA: data semnaturii, seria: seria Buletinului, sau a permisului..) . Eu am cont si pe Clubford. Am vazut ca si ei au o discutie asemanatoare, gen ,,de ce sa mai platim rovinieta'' . Odata ce avem tabelul final, voi pune si acolo un post cu ce facem noi, cu detalii si tabelul facut de noi, si daca vor sa ne sustina, ok. Daca nu, le doresc drum bun 😊
Like
  • gxg_tm

• Mesaje scrise: 1,162
  • Masina: Agila 2002 ARY
  • Cont inregistrat: 07 Jan 2008

• Mesaj Privat
gxg_tm a scris:am facut un model de tabel ce poate fi printat pe A4

.

Rog colegii D_M_G si G_S_C sa hotarasa daca tabelul facut de mine este ok , pentru ca cei ce vor sa il printeze in scopul adunarii semnaturilor .

In tabel se vor completa rubricile in acest mod:

1 / Ion Ionescu / CI / RT / 343322 / 1980702430127 / 06.03.2010 / BUCURESTI, Str. Anastasie Panu nr.9 .../ Semnatura
2 / John Ionescu / CI / RX / 345522 / 1980716230127 / 06.03.2010 / BUCURESTI, Str. Alexandru Vlahuta nr.9 .../ Semnatura
3 /........................./....../....../............../............................/..................../..................................................................../Semnatura
Tabelul nu contine nimic legat de permisul de conducere !
Like
  • Margik

• Mesaje scrise: 190
  • Masina: Astra 1994 X16SZ
  • Cont inregistrat: 06 Feb 2010

• Mesaj Privat
dupa cum am mai spus eu deja m'am apucat sa strang semnaturi...pe acest tip de tabel....sper sa fie bine.. 😳
Like
  • AleCkS

• Mesaje scrise: 102
  • Masina: Astra 1993 X16SZ
  • Cont inregistrat: 06 Mar 2010

• Mesaj Privat
Bun acum avem tabelu , eu l`am luat mi`i l`am printat , urmeaza sa strang semnaturi. O sa strang de la prieteni mai intai apoi trebuie sa strang si de la alti oameni , prietenii o sa inteleaga dar oamenii? o sa ne creada , o sa vrea sa`si dea datele , daca o sa zica , ca le luam datele pentru alte prostii 😕

Eu incerc sa strang cat mai multe , sper sa reusim sa scoatem aceasta taxa!
Like
  • Margik

• Mesaj Privat
AleCkS a scris: prietenii o sa inteleaga dar oamenii? o sa ne creada , o sa vrea sa`si dea datele , daca o sa zica , ca le luam datele pentru alte prostii 😕

la oameni trebuie sa le explici pentru ce se strang semnaturile...unii te vot intelege....altii nu....asa am patit eu...dar am continuat...
am avut succes mare cand am fost la taximetristi...nu am fost refuzat de nici unul...poti merge si tu in statii...
Bafta!
Like
  • gxg_tm

• Mesaje scrise: 1,162
  • Masina: Agila 2002 ARY
  • Cont inregistrat: 07 Jan 2008

• Mesaj Privat
vezi titlul scris ingrosat sus la inceputul tabelului , ce crezi ca reprezinta ?

oricum am vazut si participat la multe strangeri de semnaturi si crede-ma ca cine vrea sa dea o semnatura citeste titlul da datele si semnatura si gata , nu sta sa isi dea cu parerea

Off topic: iar datele precum adresa , cnp etc. se pot afla destul de usor , ba chiar acum 2-3 ani din greseala sau nu , umbla pe net un program al politiei cu evidenta persoanelor dar era doar pe bucuresti parca
Like
  • AleCkS

• Mesaje scrise: 102
  • Masina: Astra 1993 X16SZ
  • Cont inregistrat: 06 Mar 2010

• Mesaj Privat
"vezi titlul scris ingrosat sus la inceputul tabelului , ce crezi ca reprezinta ?"

Da ai dreptate , dar romanu poate o sa creada ca e o "inselatorie" oricum io incerc sa strang cat mai multe.

Dupa ce vom strange semnaturile ? unde trimitem tabelele? Trebuie sa avem un reprezentant care sa se duca cu ele undeva. 😃
Like
  • Iscander_88

• Mesaje scrise: 421
  • Masina: Vectra 1999 Y16XE
  • Cont inregistrat: 02 Sep 2007

• Mesaj Privat
Bun....am scris si pe clubford la o sectiune numita ,,starea drumurilor din romania-de ce sa mai platim rovigneta?'' despre initiativa noastra...si am atasat si tabelul. Acum astept sa imi raspunda, sa vad ce parere au despre asta.
Like
  • D_M_G

• Mesaje scrise: 2,270
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Feb 2009

• Mesaj Privat
@gxg_tm
Tabelul este foarte bun! Macar sa strangem nr. de semnaturi! Gasim noi o modalitate simpla sa le centralizam!
Foarte bine ar fi daca am gasi printre noi pe cineva care are domeniu pe net pentru a construi un mic site, unde sa se explice clar drepturile noastre constitutionale in acest sens, motivele, tabelul, etc.....si pe care sa-l popularizam in lumea auto! Tot pe acest site sa publicam la momentul oportun si modalitatea/adresa de centralizare a acestor tabele!
Like
  • Margik

• Mesaj Privat
a mai strans cineva semnaturi Question
pana la urma unde vom trimite semnaturile Question
Like
  • dorel.dorel

• Mesaje scrise: 25
  • Masina: Vectra 1996
  • Cont inregistrat: 07 Mar 2010

• Mesaj Privat
nu este corect sa platim rovinieta la ce drumuri avem dar daca te opreste politia si te gaseste fara rovinieta te amendeaza pentru ca l-i sau dat mana libera
Like
  • DB77AAA

• Mesaje scrise: 6,607
  • Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
  • Cont inregistrat: 19 Jan 2007

• Mesaj Privat
Sambata vorbeam cu un politist de pe A1 si mi-a zis destul de clar ca daca nu am rovinieta poate sa-mi dea amenda.
Azi am vorbit cu un sef de coloana de camioane care mi-a zis ca nu a mai putut sa cumpere roviniete pentru ca nu mai sunt obligatorii 😶

Chiar voiam sa-mi fac rovinieta, acum nu mai stiu ce sa zic. Cred ca merg in continuare fara ea.
Like
  • BV19MAX

• Mesaje scrise: 2,508
  • Masina: Astra Y17DT
  • Cont inregistrat: 01 Aug 2007

• Mesaj Privat
Am auzit de curand ca politia rutiera nu are voie sa te intrebe de rovigneta, doar cei de la drumuri (cnadnr). Este adevarat?
Like
  • elegance

• Mesaje scrise: 3,071
  • Masina: Astra 2000 Y 17 DT
  • Cont inregistrat: 31 Jul 2006

• Mesaj Privat
Nu.
Like
  • Margik

• Mesaj Privat
Margik a scris:a mai strans cineva semnaturi Question
pana la urma unde vom trimite semnaturile Question

Question
Like
  • romeo_paul

• Mesaje scrise: 36
  • Masina: Vectra 1999 x20dth
  • Cont inregistrat: 13 Apr 2009

• Mesaj Privat
la ce drumuri de kk avem (cel putin in Maramures) NU merita sa platesti nici 5 bani
Like
  • malmo

• Mesaje scrise: 44
  • Masina: Astra 1994
  • Cont inregistrat: 07 Apr 2010

• Mesaj Privat
Pe mine m-a oprit politia pentru rovigneta.E drept,erau de la comuna...Oricum,amenda e destul de mare,vreo 3 mil am inteles!
Like
  • aco_008

• Mesaje scrise: 4,208
  • Masina: Astra 2004 Z17DTL
  • Cont inregistrat: 11 Mai 2008

• Mesaj Privat
E chiar 1000 lei pentru PF si maaare pt PJ.
Like
  • lad

• Mesaje scrise: 14
  • Masina: Agila 2009
  • Cont inregistrat: 16 Jul 2007

• Mesaj Privat
G_S_C a scris:Salutare tuturor

Tinand cont de starea deplorabila a drumurilor din romania, majoritatea au suferit in aceasta iarna grave deprecieri, gropi, cratere imense in care ne rupem masinile zi de zi, si pe care autoritatile , mai exact berceanu anunta ca deja fondurile de reparatii si intretinere s-au dus pe deszapezire, deci n-o sa vedem reparatii anul asta, ma intreb si va intreb: mai e necesar sa platim aceasta taxa abuziva in schimbul careia nu primim nimic de la autoritati, decat sfidare?
Sunt de parere ca toti posesorii de masini, inclusiv firmele de transport, sa facem un demers legal ptr anularea acestei taxe pe care si asa o platim degeaba. 😠
Astept si parerile voastre in leg cu subiectul, eventual si ceva propuneri constructive de desfiintare a taxei.

Este al 3-lea an cand nu o platesc si de 2 ani fac naveta zilnic de la 25km de oras si pana acum nici o amenda pt. rovigneta asa ca nici un ban la stat 😈
Like
Skip ads

1. Home
  2. Legislație, asigurări și taxe

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG