Mie 11 Aug, 2010 11:07 am
Hi, hi, hi, ultimul raspuns al meu era pt. Costin, dar nu conteaza... trecand peste faptul ca eu nu am cum sa omologhez o masina cu motor modificat in "halul" asta si nu pot sa imi permit sa merg nici 100 de m. pe soseaua publica din cauza riscului... legal, si peste faptul ca nu prea mai am timp de mcanica auto "jucausa", aici nu cred ca ai dreptate.
Pentru masina "de zi cu zi" cele mai "interesante" modele sunt alea care tocmai ce apar la dezmzmbrari, dar nu cele foarte vechi. In acelesi timp masinile SI MAI vechi prezinta o stare tehnica generala adesea jalnica (din vina anilor, nu neaparat ca sunt rele) Aceasta logica ar trebui sa se regaseasca, macar partial, in lumea tuningului.
Sincer, si eu sunt adeptul unor solutii simple, fara tot felul de ajutoare electronice, la urma urmei, masinile bine construite se comportau corect si inaintea invenarii controlului tractiunii... 😉
Deasemenea fug ca dr** de tamaie de circuitele multiplexate, nu le vad rostul, in afara economiei de 1/2 kg de sarma pe fiecare exemplar construit.
Acuma, fiind democratie, fiecare face propria alegere, a mea va fi in curand, daca bancherul ma lasa, un "H" GTC, fara rate, desigur, ca nici pe alea nu le suport 😈
Cert e ca daca asi putea alege cu 3 secunde inaintea impactului cu un arbore, prefer sa fiu intr-un "G" decat intr-un "F", ca sa ne limitam STRICT la cele doua modele.
(LATER EDIT) am uitat sa precizez ca PERSONAl o masina la care s-au facut modificari "cu aparatul de sudura" datorita coroziunii sau accidentelor nu mai exista, o las altora, mai dornici de aventura 😉
Sunt opiniile mele, nu doresc sa creez polemici sau sa jignesc pe nimeni...