gojira
- Mesaje scrise: 78
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Jun 2009
- Mesaj Privat
- aco_008
- 4,223 mesaje
- din 11 Mai 2008
- Astra 2004 Z17DTL
- Prahova
aco_008
- Mesaje scrise: 4,223
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Cont inregistrat: 11 Mai 2008
- Mesaj Privat
nick_florin a scris:
crezi tu ....detin masina de firma si am fost nevoit sa schimb parbrizul pt itp...sa te vad pe tine cum o schimbi de pe cel vechi pe cel nou. doar daca decupezi cu parte din parbrizul vechi cu flexul....pana la expirare am circulat cu dovada platii(copie dupa factura de la firma) bine ca nu am fost oprit
aco_008 a scris:
Ti-o lipesc aia care schimba parbrizul pe cel nou.
alex_arhire a scris:
Rovigneta lipita in parbriz este o mare prostie; ce te faci daca tb schimbi parbrizul?
Rovigneta lipita in parbriz este o mare prostie; ce te faci daca tb schimbi parbrizul?
Ti-o lipesc aia care schimba parbrizul pe cel nou.
crezi tu ....detin masina de firma si am fost nevoit sa schimb parbrizul pt itp...sa te vad pe tine cum o schimbi de pe cel vechi pe cel nou. doar daca decupezi cu parte din parbrizul vechi cu flexul....pana la expirare am circulat cu dovada platii(copie dupa factura de la firma) bine ca nu am fost oprit
Ba crezi tu prietene.
Am spart parbrizul si cand l-am schimbat mi-a dezlipit frumos abtibildul de pe parbrizul vechi cu o unealta de-a lui si mi l-a lipit pe cel nou.
Crezi ca imi place sa vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba?
- Gabi.B.HD
- 3,438 mesaje
- din 15 Mai 2007
- Astra 2011 A16XER
- Hunedoara
Gabi.B.HD
- Mesaje scrise: 3,438
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 15 Mai 2007
- Mesaj Privat
De ce nu incercati cu plicuri autocolante de la rca? Eu aveam in dreapta un suport pentru tichetul deparcare (necesar in italica - tara de unde a venit masina) si in stanga un plic de la rca. Azi le-am schimbat pe ambele cu plicuri noi, luate de la brockerul de asigurari si sunt convins ca vor fi utile 3-4 ani. In unul am asigurarea iar in celalalt rovignieta.
- aco_008
- 4,223 mesaje
- din 11 Mai 2008
- Astra 2004 Z17DTL
- Prahova
aco_008
- Mesaje scrise: 4,223
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Cont inregistrat: 11 Mai 2008
- Mesaj Privat
- bc_50_yul
- **
- 390 mesaje
- din 16 Jun 2007
- Astra 2000 y17dt 16v
- Iasi
bc_50_yul
- Mesaje scrise: 390
- Masina: Astra 2000 y17dt 16v
- Cont inregistrat: 16 Jun 2007
- Mesaj Privat
- Edwin
- 6,004 mesaje
- din 27 Nov 2008
- Zafira 2006 z19dt
- Bistrita-Nasaud
Edwin
- Mesaje scrise: 6,004
- Masina: Zafira 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Nov 2008
- Mesaj Privat
- nicuiry
- **
- 100 mesaje
- din 23 Mai 2009
- Corsa 2007 1.3
- Bucuresti
nicuiry
- Mesaje scrise: 100
- Masina: Corsa 2007 1.3
- Cont inregistrat: 23 Mai 2009
- Mesaj Privat
- SaltwaterC
- *
- 4 mesaje
- din 29 Oct 2008
- Corsa 2001 Z10XE
- Sibiu
SaltwaterC
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Corsa 2001 Z10XE
- Cont inregistrat: 29 Oct 2008
- Mesaj Privat
Pânã la urmã au amplasat camerele alea mult controlcecontrolvehiculate la ieșirea din Sibiu? Mor de curiozitate din moment ce: în ultimii 2 ani jumatate am circulat 3 zile fãrã Rovignetã: din 16 Noiembrie 2010 pânã azi, iar asearã am primit telefon de prin Șelimbãr: "halp, nu merge rețeaua!". Chiar nu mi-ar fi comod sã plãtesc amendã pentru câteva sute de metri de drum național, mai ales cã nu sunt "rãu platnic" la capitolul taxe de drum, iar acel micrometru de asfalt uzat de cauciucurile mele la o simplã trecere neplãtitã pe timp de searã nu prea meritã 250 lei+.
Relativ la thread: "DN7 Rm. Valcea - Sibiu la km 188 + 900 m" îmi este la fel de util precum coordonata monstrului din Loch Ness în cabina mea de duș. GPS-ul știe doar de LAT+LONG. Orice sugestie pentru orientare, este bine venitã. Nu cred cã sunt singurul but în ceea ce privește astfel de informații. Iar dacã sunt, îmi cer scuze, îmi scriu numele în Cartea Rebuturilor și mã duc de unul singur la colț.
Relativ la thread: "DN7 Rm. Valcea - Sibiu la km 188 + 900 m" îmi este la fel de util precum coordonata monstrului din Loch Ness în cabina mea de duș. GPS-ul știe doar de LAT+LONG. Orice sugestie pentru orientare, este bine venitã. Nu cred cã sunt singurul but în ceea ce privește astfel de informații. Iar dacã sunt, îmi cer scuze, îmi scriu numele în Cartea Rebuturilor și mã duc de unul singur la colț.
solexxro
- Mesaje scrise: 30
- Masina: Vivaro 2004
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
ben80- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 2000
- Cont inregistrat: 15 Nov 2010
- Mesaj Privat
- livcro
- 4,563 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,563
- Masina: Grandland X 2018 D20DT
- Cont inregistrat: 22 Jul 2005
- Mesaj Privat
SaltwaterC a scris:
Este la Gura Vaii, in dreptul portii Regiei judetene de Drumuri...sau cum s-a numi...altfel: e o linie dreapta de vreo 2 km in jona aia de isalz unde se tot construiesc cladirilea alea rotunde (pavilioane expo?)
- vyo81_speed
- **
- 276 mesaje
- din 16 Feb 2007
- Vectra 1992 C20NE
- Vrancea
vyo81_speed
- Mesaje scrise: 276
- Masina: Vectra 1992 C20NE
- Cont inregistrat: 16 Feb 2007
- Mesaj Privat
- synapse
- **
- 398 mesaje
- din 21 Jan 2010
- Astra 1993 X16SZ
- Bucuresti
synapse
- Mesaje scrise: 398
- Masina: Astra 1993 X16SZ
- Cont inregistrat: 21 Jan 2010
- Mesaj Privat
nenea,si eu am patit asta cand am schimbat parbrizul.si stii ce au facut baietii?au luat un foehn(parca asa se scria) si mi-au dezlipit vigneta din geamul vechi.au lipit-o pe geamul nou si pot sa spun ca zilele trecute m-am gandit sa scap de ea,ca expirase de cateva luni si statea in geam.am razuit la ea de am zapacit pana am dezlipit tot.nu mai dramatizati ca se gasesc solutii.sper ca de acum o luna ai rezolvat cumva
- gxg1313
- **
- 374 mesaje
- din 17 Aug 2009
- Astra 2016 Z14NET
- Bucuresti
gxg1313
- Mesaje scrise: 374
- Masina: Astra 2016 Z14NET
- Cont inregistrat: 17 Aug 2009
- Mesaj Privat
Am si eu o intrebare.
Aseara am observat ca mi-a expirat rovigneta de o luna, ceea ce e aiurea ca e prima oara in 8 ani cand nu am fost atent, eram sigur ca e pina in ianauarie valbila...dar ok e vina mea.
Problema mea e ca am facut in aceasta luna cu masina exact 3 drumuri, Bucuresti-Mioveni dus-intors.
Ok, merit sa primesc o amenda pentru ca am fost cascat...dar exista oare posibilitatea sa primesc 6 amenzi pentru aceasta perioada?
Asta ar fi destul de aiurea...ca pina la urma omul mai uita...si de exemplu daca m-ar fi oprit politia, as fi platit amenda si m-as fi dus la primul peco sa iau o rovigneta...dar asa...ar fi aiurea sa trebuiasca sa dau o gramada de bani dintr-o greseala...desi da e greseala mea..
Are careva idei, daca se aduna aceste amenzi?
Aseara am observat ca mi-a expirat rovigneta de o luna, ceea ce e aiurea ca e prima oara in 8 ani cand nu am fost atent, eram sigur ca e pina in ianauarie valbila...dar ok e vina mea.
Problema mea e ca am facut in aceasta luna cu masina exact 3 drumuri, Bucuresti-Mioveni dus-intors.
Ok, merit sa primesc o amenda pentru ca am fost cascat...dar exista oare posibilitatea sa primesc 6 amenzi pentru aceasta perioada?
Asta ar fi destul de aiurea...ca pina la urma omul mai uita...si de exemplu daca m-ar fi oprit politia, as fi platit amenda si m-as fi dus la primul peco sa iau o rovigneta...dar asa...ar fi aiurea sa trebuiasca sa dau o gramada de bani dintr-o greseala...desi da e greseala mea..
Are careva idei, daca se aduna aceste amenzi?
- gaby_isro
- **
- 427 mesaje
- din 29 Jun 2009
- Corsa 2000 X10XE
- Alta tara
gaby_isro
- Mesaje scrise: 427
- Masina: Corsa 2000 X10XE
- Cont inregistrat: 29 Jun 2009
- Mesaj Privat
- CapellaCt
- 1,603 mesaje
- din 27 Nov 2007
- Vectra 2004 Z18XE
- Deutschland
CapellaCt
- Mesaje scrise: 1,603
- Masina: Vectra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 27 Nov 2007
- Mesaj Privat
- Cipiotul
- 2,753 mesaje
- din 30 Dec 2008
- Astra 2000 Y20DTH
- Iasi
Cipiotul
- Mesaje scrise: 2,753
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 30 Dec 2008
- Mesaj Privat
- Gabi.B.HD
- 3,438 mesaje
- din 15 Mai 2007
- Astra 2011 A16XER
- Hunedoara
Gabi.B.HD
- Mesaje scrise: 3,438
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 15 Mai 2007
- Mesaj Privat
gxg1313 a scris:dar exista oare posibilitatea sa primesc 6 amenzi pentru aceasta perioada?
Daca ai trecut pe langa un punct fix de monitorizare, sigur le vei primi pe toate 6 (sau 3, depinde de amplasarea camerelor fixe pe unul sau ambele sensuri) dar cu putin noroc poti sa nu primesti niciuna, daca pe traseul tau nu au fost nici camere fixe si nici mobile.
- coategoale
- **
- 73 mesaje
- din 20 Jul 2008
- Tigra 1995
- Timis
coategoale
- Mesaje scrise: 73
- Masina: Tigra 1995
- Cont inregistrat: 20 Jul 2008
- Mesaj Privat
Intre Timisoara si Arad la iesirea din localitatea Ortisoara se afla montate camere. Sa deviez putin de la subiect , noi tot platim taxe de drumuri si in benzina ( chiar daca o folosim la barca sau la motofierastrau) si roviniete de ani de zile dar drumurile sunt la fel de proaste . Sefii Administratiilor ce se ocupa de drumuri isi dau prime colosale si fac chefuri peste chefuri la sfarsit de an sarbatorind probabil tepele ce ni le dau.
- foca montana
- 854 mesaje
- din 19 Mai 2005
- Vectra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
foca montana
- Mesaje scrise: 854
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 19 Mai 2005
- Mesaj Privat
Am o intrebare legat de robineta vietii... fostul proprietar o avea platita pe 6 luni si mai este inca valabila. Intrebarea mea este eu acum trebuie sa mai fac una noua cu numerele noi sau merge in continuare asta? Intreb pentru ca are VIN trecut pe ea si nu ar trebui sa conteze ca s-a schimbat proprietarul...
Foca
Foca