Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • 1.7dti_edition2000

• Mesaje scrise: 533
  • Masina: Astra 2000 y17dt
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 28 Aug 2006

• Mesaj Privat
dupa atitea 'crestinari' cu tancurile, ar merita jugaru sa i se faca ceva similar,chiar de n-o fi farsa el asa va crede pina spre final 😠
Like
Skip ads

• mitluc

• Mesaje scrise: 162
  • Masina: Zafira 2001 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 12 Sep 2006

• Mesaj Privat
Cand am citit la inceputul topicului ce tare a fost faza, am crezut ca nu mai am simtul umorului, dar citind mai departe am vazut ca nu sunt singurul care gandeste asa. In concluzie farse mai de prost gust ca ale lui Jugaru nu cred sa mai fi vazut. Fraieri sunt cei care dupa ce o patesc intra in jocul lui. Nu i-as dori sa dea ochii cu mine intr-o situatie de acest gen. Chiar este nevoie de asa ceva ca sa ne "distram"? Ma mira ca nu se mai termina. 😠
Like
  • lucian

• Mesaje scrise: 368
  • Masina: Astra 2005 Z17DTL
  • Cont inregistrat: 29 Apr 2005

• Mesaj Privat
jugaru=dobitoc
oricine ar fi reactionat la fel ca si gainusa
atita cultura avem
de ce nu putem face divertisment ca in cazul emisiunilor italiene???????
Like
  • NT-26-LEX

• Mesaje scrise: 169
  • Masina: Corsa 2004 z10Xep
  • Cont inregistrat: 14 Sep 2006

• Mesaj Privat
in primul rand nu a fost idea lui jugaru ci a lui Huidu , Jugaru a spus tot timpul ca ii face farsa unui om la care tine cu adevarat shi de asta are foarte mari emotii, pe cand Huidu se amuza intruna , nu cred ca e nimeni dobitoc , si gainusa ia facut o farsa lui Huidu nu atat se dura ce-i drept dar ia facut, oamenii se cunosc bine intre ei shi cred ca stiu ce farse sa isi faca asa ca nu stiu de ce se comenteaza atat...
Like
  • foca montana

• Mesaje scrise: 840
  • Masina: Vectra 2005 Z19DTH
  • Cont inregistrat: 19 Mai 2005

• Mesaj Privat
NT-26-LEX a scris:in primul rand nu a fost idea lui jugaru ci a lui Huidu , Jugaru a spus tot timpul ca ii face farsa unui om la care tine cu adevarat shi de asta are foarte mari emotii, pe cand Huidu se amuza intruna , nu cred ca e nimeni dobitoc , si gainusa ia facut o farsa lui Huidu nu atat se dura ce-i drept dar ia facut, oamenii se cunosc bine intre ei shi cred ca stiu ce farse sa isi faca asa ca nu stiu de ce se comenteaza atat...

Faza e in felul urmator: daca eu cu tine suntem prieteni si eu iti fac tie o farsa de genul asta, dupa aia nu o dau la televizor ca sa te fac de kko in public si sa arat lumii cat de "las" esti tu. Una e sa ii faci o farsa unui prieten de 1 aprilie si sa ramana intre voi alta e sa o faci public.

Comentariile sunt impotriva prostului gust si a inculturii crase care a pus stapanire pe tara asta in care se promoveaza numai nonvalorile pe cand oamenii care au cu adevarat ceva in cap sunt dati deoparte sau sunt umiliti public de niste inculti cu 4 clase.

Sincer sunt atat de scarbit de aceste specimene incat inteleg de ce pleaca atat de multi romani in canada si in alte tari civilizate....

Peace.
Like
  • love4cars

• Mesaje scrise: 1,437
  • Masina: Astra Z14XEP
  • Cont inregistrat: 24 Sep 2005

• Mesaj Privat
tara asta in care se promoveaza numai nonvalorile pe cand oamenii care au cu adevarat ceva in cap sunt dati deoparte

Aia care au ceva de spus nu sunt neaparat dati de o parte insa pur si simplu nu sunt ascultati. Majoritatea audientelor se fac cu esca, buzdugan, jugaru, dan negru, mircea radu, mircea badea si alte specimene de acest gen. Este adevarat ca televziunea manipuleaza si iti impune sa crezi niste idei dar la noi nu duc prea multa munca de lamurire pt ca telespectatorul este idiot si crede orice. Deci, cum sa faci emisiuni de calitate cand publicul le gusta pe cele proaste? Cei pe care i-am enumerat mai sus si inca multi altii, pe jumatate sunt fortati sa spuna rahaturi pe jumatate sunt ei insisi. Orice om de radio sau televiziune caruia nu i-a placut cu adevarat ce face a plecat dar care este lingau, se uita doar la bani si il doare undeva de opinia pe care o formeaza, sta si se complace in penibil. Asta este si situatia in cazul lui jugaru.
Like
  • ktapet

• Mesaje scrise: 483
  • Masina: Zafira 2007 Z19DT
  • Cont inregistrat: 13 Mai 2005

• Mesaj Privat
nu-mi plac (in sensul ca nu urmaresc aceste emisiuni) nici farsele lui jugaru si nici cronica carcotasilor, dar cred ca daca gainusa nu ar fi fost de acord ca faza sa se dea post aceasta nu s-ar mai fi dat. si mai cred ca sperietura si reactiile pe care le ai intr-o astfel situatie nu sunt umilitoare, sunt NORMALE, probabil asa crezut si gainusa daca a fost de acord ca faza sa se dea pe post; intreba cineva mai sus cine e mai "tare" ala cu mintea sau ala cu muschii? o sa-i raspund eu: pentru cei carora le plac muschii o sa fie ala cu muschi iar pentru ceilalti o sa fie ala cu minte. asta este exista oameni si oameni.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG