Vin 09 Nov, 2007 6:32 pm
Am un opel Astra Clasic II de 80 cai putere (cuplu motor 170), sunt f multumit de el , mai ales ca este cu o motatrizare Diesel 1.7 Ecotek ( si este super zbanghie, nu prea are stare .)
Am obeservat de curand ca cei de la OpeL au lansat modelul " Noul Astra Sedan" , modelul este exterior OK. si se foloseste acelasi motor de 1.7 Ecotek de 80 cai putere si motor 1.7 Ecotec de 100 cai putere , in discutia cu cei de la REPREZENTANTA , mi s-a spus ca fabricantul posibil sa fi umblat la cuplul motor in sensul ca l-ar fi micsorat pt a putea obite cei 100 de cai putere. Tot facand comparatii intre cele doua motoare observ ca pentu Asta Enjoy se foloseste acelasi motor 1.7 Ecotek de 100 cai (putere cuplu motor 200). Acum nu stiu daca un cuplu motor de 200 este mai bun decat unul de 170, sau invers.
Pun aceste intrebari deoareca mai doresc sa achizitionez inca un autovehicol OPEL si oscilez intre; Astra Clasic II de 80 cai putere (cuplu motor 170) si Noul Astra Sedan de 100 cai putere( cuplu motor 200), ideea este ca doresc ca sa fie la fel de sbanghie ca si celalata ce o detin momnetan si sa aiba acelasi demaraj iute.
Cu stima ,
Adrian Petrescu