Salutare,
se pare ca iar am fost inteles gresit,am sa incerc sa expun logica acelor postari de scheme neincercate si nici macar testate,pentru colegul
m.nyck am toata stima,este un electronist foarte bun si are cunostinte vaste in acest domeniu,eu nu am nimic cu nimeni in acest subiect, doar ca nu mi se pare corect sa vin cu un produs destul de fain si util ca si accesoriu la masinile noastre Opel fara sa expun si solutia tehnica a acestui montaj.
Adica cum vad eu expunerea aici, pun o poza cu un montaj ,arat utilitatea lui intr-un film si astept mesaje pe privat pentru comenzi.
Acest tip de expunere, nu mi se pare corect fata de ce se vrea acest forum,adica libertatea fiecaruia de a construi acel montaj in cazul de fata, daca detii suficiente cunostinte tehnice sau libertatea de a cere montajul pe privat.Eu daca doresc sa expun ceva o fac, dar o fac si cu solutia respectiva,nu sunt zgarcit in informatii,daca doresc sa
AJUT,ajut ,nu ma prefac,nu sunt expert,mereu am cate ceva de invatat in viata si despre lucruri si despre oameni,stiu ca multi o sa credeti ca pun la zid pe cineva sau mai stiu eu ce,dar nu vreau decat sa-l determin pe autorul montajului electronic sa inteleaga ca
ALTRUISMUL este mult mai important decat partea falsa a acestuia,haideti sa fim in trendul lui ClubOpel, o comunitatea nationala romaneasca,care are un forum pentru toti,unde gasesti informatie de calitate fara constrangeri. 😉
Nu stiu daca m-am facut inteles dar ClubOpel, de asta a aparut,sa ne ajutam intre noi si sa ne multumim apoi,daca logica mea este gresita imi cer scuzele de rigoare si daca este asa nu luati in seama acest mesaj.