Eu ma refeream la RS4 pt ca colegul de mai sus compara audi a4 simplu cu echiparea cea mai sport de pe Insignia cea ce nu este corect.
Insignia dupa cum zice si topicu se compara cu marci precum Skoda, Vw, Renault, Ford,Seat etc
Cum sa compari cu Audi,Mercedes,Jaguar...mi se pare fanaticism din partea carora le compara. Da A4 este inchesuit ca si un Mercedes C classe..dar se compara?
Btw Passat car of the year 2015
in ultimii 10 ani world car of the year:golf, Up, Nissan leaf,vw polo, vw golf iar,mazda 2,bmw 3 series , audi a6
Niciun model Opel, da stiu probabil tot globul este dobitoc comform userilor de aici de pe forum.
Shelllook, totul tine de gusturi si experienta de viata in alegerea unei masini, ma bucur ca mi-am cumparat masina pe care am dorit-o si simt ca ma reprezinta, dar pe care mi-o si permit ! Pentru mine masina este mai mult decat deplasarea de la punctul A la B. Consider ca ScodaOctavia sau superb sau audi A4 sau mercedes c class ca nu se incadreaza in cerintele si exigentele mele .
Te anunt ca insignia este masina anului 2008-2009 si este pionier cu mai multe optiuni spre exemplu scaunele au fost considerate cele mai ergonomice din piata auto obtinand mai multe premii internationale. Din 2008 Opel Insignia nu are un succesor inca dar cand va veni momentul fii sigur ca va umbrii multe marci cu experienta.
Parerea mea despre aspectul noului Passat o stii.....este o masina banala, plictisitoare pe gustul maselor ....