Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare diesel
  • opel dan cluj

• Mesaje scrise: 45
  • Masina: Astra 2007 Z19DT
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Aug 2010

• Mesaj Privat
In vara mi-a aparut prima problema cu codul de bujii, de câteva zile am verificat bujiile, erau 2 bujii de o anumita firma si doua de alta firma, dar functionau toate, totusi am hotarat sa le schimb si am pus 4 bujii noi de aceeasi firma BOSCH, dar mentionez faptul ca odata cu aceelasi cod imi apare si codul ECN 112561 adica clapeta de acceleratie, dupa montarea celor 4 bujii am sters codurile de eroare si timp de 10-8 zile totul a fost ok. Azi dupa ce au trecut cele 8-10 zile a aparut acelasii probleme, adica la fel cele 2 codurii ECN 038080 -sistem preincalzire defect si ECN 112561-clapeta acceleratie -pozitionare clapeta defect-nu e prezent. Am verificat si releul de bujii acele se pare e ok.
Like
Skip ads

• horaa

• Mesaje scrise: 3,472
  • Masina: Astra 2012 a14net
  • Cont inregistrat: 05 Oct 2012

• Mesaj Privat
Du-te inapoi la service sa iti puna beru, bosch sunt de cacao.
Like
  • big_electro61

• Mesaje scrise: 4,492
  • Masina: Astra 2008 Z13DTH
  • Cont inregistrat: 24 Oct 2008

• Mesaj Privat
Orice afirmatie neargumentata,e egal cu zero.Arata plusurile la Beru si minusurile la Bosch,in conditiile in care fac acelasi lucru.Fiind pe un forum tehnic,se cere obiectivitate...
Like
  • opel dan cluj

• Mesaje scrise: 45
  • Masina: Astra 2007 Z19DT
  • Cont inregistrat: 09 Aug 2010

• Mesaj Privat
Motor Z 1.9 DT 101 cp Azi am verificat bujiile si toate sunt ok, ele au fost schimbate doar de 10 zile si au fost montate noi si verificate, timp in care totul a fost ok, nici o eroare, dar, totusi am observat ca atunci cand a aparut eroarea de cod de bujii 0380-08 apare si codul de clapeta acceleratie 1125-61(o problema mai veche) , sa fie vreo legatura ?. Va rog... astep sugestii doar de cunoscatori ! Va multumesc
Like
  • big_electro61

• Mesaje scrise: 4,492
  • Masina: Astra 2008 Z13DTH
  • Cont inregistrat: 24 Oct 2008

• Mesaj Privat
Deja suna a filozofie...!
Like
  • seftaka

• Mesaje scrise: 1,183
  • Masina: Astra 2006 Z19DT
  • Cont inregistrat: 30 Oct 2011

• Mesaj Privat
Ciudat, si eu aveam eroarea de bujii, mi-au gasit una arsa. Am cumparat una Ngk, restul trei erau boshc. A fost schimbata, a disparut si eroarea
Like
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare diesel

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG