Ai uitat parola?


  • ciprianuntaru

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie: Timis
  • Masina: Vivaro din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 20 Apr 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Buna va rog daca ma poate ajuta cineva intr-o problema. Am un Opel Vivaro din 2007 cu motor de 1,9 CDTI si de ceva vreme a inceput sa-mi faca probleme. Cand motorul este cald imediat la pornire timp de 10 pana la 15 secunde nu se accelereaza. Am incercat cand face aceste probleme sa opresc si imediat sa dau iarasi la cheie si atunci se accelereaza. Am fost si la teste, diagnoze si toate cele si nimeni nu gaseste rezolvarea mentionand ca nu tot timpul face asa. Este de necrezut cum porneste la sfert de cheie si la rece si la cald dar face aceste figuri tot mai dese cu acceleratia. Va rog daca cineva sa mai lovit cu astfel de problema sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc
  • NOVACEXPERT

  • Mesaje scrise: 3
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vivaro F9q din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 06 Mar 2017

  • Garaj Mesaj Privat
Salut,cum ai rezolvat problema cu acceleratia?
  • ciprianuntaru

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie: Timis
  • Masina: Vivaro din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 20 Apr 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Nu am rezolvat nici pana in ziua de azi si aceasta problema persista deja de vreo 2 ani. Am fost pe la o gramada de service-uri si mecanici dar doar pareri nimic concret. Unii zic ca sunt injectoarele de vina altii pompa de injectie altii calculatorul nu mai stii dupa cine sa te iei ca ar trebuii sa schimbi totul dupa ei. Am hotarat sa merg asa pana pica de tot si atunci macar sa se schimbe ce trebuie nu asa doar dupa pareri mai ales ca la teste si diagnoze nu apare nimic defect. Daca nici cei de la reprezentanta Opel sunt depasiti de situatie ..... no comment
  • NOVACEXPERT

  • Mesaje scrise: 3
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vivaro F9q din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 06 Mar 2017

  • Garaj Mesaj Privat
Salut
Am inlocuit eu calculator de motor ,ceasuri de bord,senzor temperatura apa,senzor axa cu came ,senzor vibrochen,senzor presiune combustibil de pe rampa ,regulator presiune de pe pompa injectie ,debitmetru,egr ,pedala acceleratie
Cu toate astea nu am rezolvat nimik ,face la fel
  • ciprianuntaru

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie: Timis
  • Masina: Vivaro din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 20 Apr 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Imi pare rau ca nici tu nu ai putut rezolva problema. Ultima parere pe care am primit-o de la un mecanic in urma unui test motor a fost ca injectoarele ar fi de vina si mi-a recomandat sa le dau jos si sa le pun pe un banc de test ca i sa parut un tacanit suspect la motor la mersul la relanti dar stau sa ma intreb daca asta are legatura cu faptul ca nu se accelereaza la cald sau din nou facem o incercare doar doar rezolvam problema. Nu stiu ce sa mai zic chiar nimeni nu s-a confruntat cu aceasta problema si bineinteles a gasit si rezolvarea corecta ca asa doar meseriasi din astia care isi dau cu presupusul si te pun sa schimbi cu rost si fara rost tot felul de piese care considera ei ca ar fi problema este plin. Va rog daca cumva gasiti si reusiti sa ii dati de cap acestei probleme sa ma anuntati si pe mine. Multumesc.
  • IZinveli

  • Mesaje scrise: 3
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 28 Jun 2017

  • Garaj Mesaj Privat
buna ziua . am acee-si problema . a-ti rezolvat-o cumva?
  • ciprianuntaru

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie: Timis
  • Masina: Vivaro din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 20 Apr 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Nu am rezolvat inca nimic. Aceleasi probleme,
  • GGrigore54

  • Mesaje scrise: 1
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 21 Aug 2018

  • Garaj Mesaj Privat
Salut.Sunt nou pe aici,am un opel vivaro din 2004 si are urmatorul defect.Turometul scade foarte brusc de la 1800 -2000 rotații iar acest fapt face ca motorul sa se opreasca. Stie cineva ce se intampla.
  • mecaNIK

  • Mesaje scrise: 1,665
  • Locatie: Anglia
  • Masina: Insignia confidential din 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Jan 2007

  • Garaj Mesaj Privat
Problema la motorul de 1.9 dCi pus pe Vivaro,Trafic,Primastar este cand nu se tureaza ,merge limitat la 60-80 este la instalatia de vacuum, T-ul din pompa de vacuum unde se bifurca spre servofrana si spre VNT valva care actioneaza actuatorul turbinei pe stutul mic este o restrictie de 1 mm care limiteaza trecerea aerului ,in timp se infunda si nu mai trage actuatorul pana la capat. Aici schimba astia ,turbina,valva VNT, injectoare,senzor presiune,pompa inalte,regulator rampa .....si rezolvarea este demontarea T-ului si majorarea la 2,5 mm a gaurii sa nu mai faca probleme dupa aia.Se vede imediat daca acolo este problema daca te uiti la actuator cand porneste cineva masina,tija este trasa incet si foarte putin,mai departe merge dusa cu mana.Cateodata mai este si valva VNT si filtru ei de burete infundate se verifica si aia dar cele mai multe cazuri lipsa vacuum se datoreaza infundarii restrictiei de pe racord.
Opritul in mers si tot felul de alte magarii mai este si de la contacte imperfecte la baterie si tabloul de sigurante de langa baterie, oxidarea contactilor la ECU este pus foarte prost si patrunde apa in el.

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata