Ai uitat parola?


  • livcro

  • Mesaje scrise: 4,173
  • Locatie: SIBIU-RM. VALCEA
  • Masina: Insignia A20DTH; din 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Jul 2005

  • Garaj Mesaj Privat
Scurma pe forum...se trage circuit...cumperi mufa..si rezolvi
  • DMM
  • Membru bebe
  • 8 mesaje
  • din 28 Jul 2017
  • Locatie: Bucuresti
  • DMM

  • Mesaje scrise: 8
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra Z19DTH din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 28 Jul 2017

  • Garaj Mesaj Privat
Salut,am si eu o mica problema sa zic asa,Astra H Combi Z19DTH,imi tot apare pe display check coolant level,m-am uitat la antigel si este fix la linia de MAX.
Sa mai completez putin peste sa nu mai arate?
  • livcro

  • Mesaje scrise: 4,173
  • Locatie: SIBIU-RM. VALCEA
  • Masina: Insignia A20DTH; din 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Jul 2005

  • Garaj Mesaj Privat
Ar trebui verificat si circuitul..si senzorul sa fie "înfipt" cum trebuie un vas.
  • buruz27

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie: Ilfov
  • Masina: Astra Z16SE din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 31 Dec 2011

  • Garaj Mesaj Privat
salut si firele alea doua de la senzor unde leai dus mai precis,sau leai legat,o schema ceva,ca mar interesa si pe mine sa montez senzorul ms.
  • sovian

  • Mesaje scrise: 79
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra Z17DTh din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Jun 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Salut astra h 1.7 , am schimbat volanta si a dat după pozitie vasul de expansiune, acum am pe bc ca nu am antigel dar vasul este plin. Sa fie de la senzor?
  • 0verspeed

  • Mesaje scrise: 192
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Astra Z17DTH din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 21 Sep 2013

  • Garaj Mesaj Privat
Poate stiti voi. Mi-am activat check control pe UEC si doar pentru spalator primesc mesaj de low.
In bidonul de antigel nu stiu daca am sau nu plutitor.
Nu ar trebui sa primesc constant avertizare de low?
  • livcro

  • Mesaje scrise: 4,173
  • Locatie: SIBIU-RM. VALCEA
  • Masina: Insignia A20DTH; din 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Jul 2005

  • Garaj Mesaj Privat
Poate ti a facut sunt in mufa de la senzor antigel. La vas spalator e mai incomod sa te bagi, pe sub bara fata
  • libra

  • Mesaje scrise: 3,651
  • Locatie: Oradea
  • Masina: Astra Y17DTI din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 24 Mai 2005

  • Garaj Mesaj Privat
Pai, ca sa fii sigur de o treabă nu ar trebui sa verifici mai întâi dacă ai senzorul? Abia apoi să caute eventuale defecte.
  • 0verspeed

  • Mesaje scrise: 192
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Astra Z17DTH din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 21 Sep 2013

  • Garaj Mesaj Privat
Mufa era libera. Eu am montat senzorul. Insa nu primesc nici un feedback.
  • livcro

  • Mesaje scrise: 4,173
  • Locatie: SIBIU-RM. VALCEA
  • Masina: Insignia A20DTH; din 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Jul 2005

  • Garaj Mesaj Privat
Daca dai juma de info...nu stiu la ce te astepti.. aici nu e birou de detectivi . Feed back primesti cand golesti antigelul din vas. Ala nu iti detecteaza prezenta ..ci absenta antigelului. Cauta-ma pe privat sa ne vedem.. sa vedem ce minunatii ai pe acolo... sau 0771629253
  • libra

  • Mesaje scrise: 3,651
  • Locatie: Oradea
  • Masina: Astra Y17DTI din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 24 Mai 2005

  • Garaj Mesaj Privat
0verspeed a scris:
In bidonul de antigel nu stiu daca am sau nu plutitor

  • iulian b

  • Mesaje scrise: 45
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra Z14XEP din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Mai 2017

  • Garaj Mesaj Privat
Am citit de am ametit, niciun răspuns corect, senzor defect sau altceva?
  • Maryo78

  • Mesaje scrise: 107
  • Locatie: Bacau
  • Masina: Astra z14xep din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 08 Aug 2013

  • Garaj Mesaj Privat
Vă salut.
Am și eu o problema cu acest mesaj ,,coolant level,, am spalat vasul expansiune crezând ca e blocat acel plutitor dar am observat ca nu este blocat și se mișcă normal, am dat cu spray de contacte în mufa, dar surpriză mesajul apare în continuare. Am cumpărat senzor nou și chiar și așa mesajul apare în continuare. După cele citite pe forum am încercat și varianta cu o punte cu o lita în mufa senzorului și surpriză nu îmi mai afiseaza mesajul.
Ce pote să fie în cazul sus menționat?
Mulțumesc!
Masina este un opel astra H z14xep benzina.

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata