Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel X
  3. Opel Grandland X
  • Marius Vasile

• Mesaje scrise: 19
  • Masina: Grandland X 2019 1.2
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 16 Nov 2019

• Mesaj Privat
Salut. A schimbat cineva becurile pe faza scurta si lungă cu becuri led? Sau chiar si in interior? Intenționez să le schimb dar ma gandesc ca dau eroare.

MODEL: Grandland X 2019
MOTOR: 1.2
Skip ads

• panna

• Mesaje scrise: 74
  • Masina: Grandland X 2018
  • Cont inregistrat: 26 Aug 2018

• Mesaj Privat
Am incercat eu.
- forma fasciculului nu e buna, nu recomand nici macar osram/philips led h7. Nu da eroare, este loc in far pentru driver.
- la interior am schimbat toate becurile cu narva 6000k. Nu da eroare, culoarea lumina e in ton cu cea de la portierele fata
  • mariocb

• Mesaje scrise: 1,045
  • Masina: Astra 2016 1,4 XFT
  • Cont inregistrat: 14 Jun 2016

• Mesaj Privat
Marius Vasile a scris:Salut. A schimbat cineva becurile pe faza scurta si lungă cu becuri led? Sau chiar si in interior? Intenționez să le schimb dar ma gandesc ca dau eroare.

MODEL: Grandland X 2019
MOTOR: 1.2

Incearca cu incredere, recomand : https://www.facebook.com/pro...449&ref=br_rs
  • Adrian_68

• Mesaje scrise: 54
  • Masina: Grandland X 2019
  • Cont inregistrat: 03 Nov 2017

• Mesaj Privat
De becurile LED H7 Philips Ultinon LED-HL ce ziceti? Are cineva experienta cu schimbatul halogenelor cu becuri led? Am gasit pe la 483 lei la http://www.aspad-shop.ro/le...6200-k-12-v-15-w, dar mi-e frica sa dau aproape 500 lei si sa-i arunc pe geam.
Skip ads

• Spook

• Mesaje scrise: 48
  • Cont inregistrat: 26 Mai 2019

• Mesaj Privat
Salut,
Nu va recomand trecerea pe becuri led la far, doar daca masina are faruri cu lupa. Asta e general valabil pentru ca farurile cu oglinda nu focalizeaza la fel de bine lumina si o imprastie in toate directiile deranjand pe cei care vin din sens invers + ca risti sa fii oprit de politie si sa pierzi talonul. Grandland X in versiunea standard nu este dotat cu far cu lupa, farurile led din optiune sunt faruri cu lupa.
  • panna

• Mesaje scrise: 74
  • Cont inregistrat: 26 Aug 2018

• Mesaj Privat
Apoi, daca chiar vrei leduri, trebuie cumparate si adaptoare pentru a tine ledul in locasul becului standard halogen, datorita sistemului de prindere: clema fixare + fire = 2 in 1.

Adaptoarele arata asa:
  • bazate

• Mesaje scrise: 430
  • Masina: Grandland X 2018 B12xht
  • Cont inregistrat: 26 Sep 2016

• Mesaj Privat
Becuri cu led la plafoniere a pus cineva?
  • catalinfcm

• Mesaje scrise: 26
  • Masina: Grandland X 2019 B12XHT
  • Cont inregistrat: 24 Nov 2010

• Mesaj Privat
Spook a scris:Salut,
Nu va recomand trecerea pe becuri led la far, doar daca masina are faruri cu lupa. Asta e general valabil pentru ca farurile cu oglinda nu focalizeaza la fel de bine lumina si o imprastie in toate directiile deranjand pe cei care vin din sens invers + ca risti sa fii oprit de politie si sa pierzi talonul. Grandland X in versiunea standard nu este dotat cu far cu lupa, farurile led din optiune sunt faruri cu lupa.

Confirm ce spune colegul. Pusesem LED-uri si imi tot dadeau blituri cei din sens opus. Eu eram f multumit de cum bateau, insa pe ploaie, fiind lumina imprastiata nu prea mai ma incantau. M-am potolit si am trecut inapoi pe Halogen dupa ce mi-a dat blit si echipajul de rutiera Very Happy
Referitor la Halogen, daca tot vreti lumina mai puternica si mai alba decat ce vine din fabrica, va recomand asa ceva: Philips H7 White Vision Ultra, 12V, 55W
Skip ads

1. Home
  2. Opel X
  3. Opel Grandland X

Discutii similare

Intra in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR