GIO
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2006
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Oct 2009
- Mesaj Privat
de cand am cumparat-o nu tragea, a avut turbo blocat. asta nu a fost o problema pt k l-am deblocat dar dar tot nu mergea cum trebuie. am fost la 2 reprezentante opel si nici una nu a fost in stare sa-mi dea un pronostic la masina. pur si simplu nu au habar ce are. Eu momentan merg cu furtunasul de la turbo scos k sa ma pot tarai cu ea. In momentul cand ii bag furtunasul si o accelerez imi scoate un fum ingrozitor si merge infundata, asta pana la vreo 4 mi de turatii cand isi da drumu si merge normal, celerand-o in continuare pt k dc o las la relanti apare aceeasi problema adik e "moarta".iar nu trage si trebuie sa repet acelasi lucru.
Dc nici cei de la opel nu si-au dat seama c are e ste o problema pt mn.
Mi-au schimbat debilmetrul de la o masin a din reprezentanta, nu mai stiu ce supapa de vid sau cam asa ceva si tot nimic. Mi-a facut si un test la injectoare cu niste furtunase....nu au habar ce are.
Senzaria este k masina merge infundata.
Poate este cineva care a mai patit sau auzit de asemenea sintome sa ma lamureasca si p mn ce pot sa fac.
Am mai citit p la voi de anularea egr-ului sau cam asa ceva. Mar interesa si asta dc se poate face la motorul acesta.
Va multumesc si astept un raspuns dc ma poate ajuta cineva.
- SorinXP
- 588 mesaje
- din 27 Aug 2007
- Astra 2006 z19dt
- Bucuresti
SorinXP
- Mesaje scrise: 588
- Masina: Astra 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Aug 2007
- Mesaj Privat
GIO
- Mesaj Privat
- claudiu__
- **
- 472 mesaje
- din 27 Apr 2008
- Alta tara
claudiu__
- Mesaje scrise: 472
- Masina:
- Cont inregistrat: 27 Apr 2008
- Mesaj Privat
Dar sa stii ca n-o sa poata nici el sa-ti dea un pronostic, ca nu-i mama omida. Va putea, in schimb, sa-ti faca o diagnoza, si sa-ti spuna ce are masina ta(banii mei sunt pe turbina iesita la pensie)
PS: PRONOSTÍC:Ipotezã, previziune referitoare la desfãșurarea și la sfârșitul unor evenimente; prognozã; Ipotezã privitoare la desfãșurarea unor evenimente viitoare.
GIO
- Mesaj Privat
IPocker
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra Z13DTH
- Cont inregistrat: 20 Mar 2017
- Mesaj Privat