Salutare baieti! Nu cred ca am postat pana acum pe forum, desi detin un Opel Astra H de un an si jumatate, dar cred ca a venit momentul sa va cer o parere

. Motorul este z17dtl, si simtind nevoia de un plus de putere avand in vedere ca e un motor foarte puturos, i am facut soft la EDS la Domnul Marius (Maiandrei), pe care il salut cu ocazia asta. Masina ruleaza cu softul de 12k km, in prezent are 174k km la bord si are turbo si injectoarele din fabrica. Nu a avut absolut nicio problema, are galeria de admisie/egr/clapeta curatate de 2k km si sunt foarte multumit de ambele operatiuni facute, diferenta se simte considerabil. Dar parca tot nu e suficient, mai ales cand am ceva greutate in masina, iar intrebarea mea este daca se mai poate stoarce ceva din motorul asta fara investitii prea mari, sau cam doar atat poate? Spun fara investitii prea mari pentru ca cel tarziu vara viitoare as vrea sa o schimb cu un gtc 1.9 dth 😁. De exemplu, in caz ca pica injectoarele, se pot inlocui cu injectoare de 1.7 dth, sau sunt la fel? Daca pica turbina se poate inlocui cu o turbina cu geometrie variabila, implica mai multe modificari? Sau se poate modifica cea actuala astfel incat sa ofere mai mult?
Va multumesc pentru atentie si sper ca nu v-am plictisit😂