http://www.bestauto.ro/ford...1&pictureid=1
Ref. Trimiterea banilor prin Western Union
Discutia ,sper ca o s-o recunoasteti,este urmatoarea:
dascalu.mia@hotmail.com
Dascalu Miluta
Mar 4( 3 days ago)
Buna ziua,
Am primit mesajul dumneavoastra in legatura cu masina mea Ford Fiesta din anul 2009 pe care am pus o la pretul 3400 euro. Masina este in stare perfecta de functionare si nu are absolut nici o problema tehnica sau estetica. Nu a fost niciodata implicata in accidente si interiorul este ingrijit si nu prezinta urme de uzura, dealtfel am si carte service cu toate reviziile trecute.
Ca sa depasim negocierile si tiganelile legate de prêt va spun ca o las la 3300 euro, dar nici un euro sub acest prêt.
Nu vreau sa par nepoliticoasa, dar momentan nu mai vreau sa vorbesc la telefon pana nu sunt convinsa ca doriti intradevar sa cumparati masina. Eu inteleg ca este normal sa ceri detalii, dar sunt multi care pun 10 intrebari din care 5 nu isi au rostul si foarte multi propun sume derizorii si vor negocieri duse pana la nesimtire.
Masina am cumparat in anul 2011 din Germania impreuna cu sotul meu si este inmatriculata in Romania, am platit taxa la prima inmatriculare si nu am recuperat o, la vremea aceea nu era foarte mare. Eu sunt plecata la munca in Germania. Aici am grija de o doamna in varsta si de gospodaria dansei. Masina este in Brasov, acolo am eu domiciliu si am lasat o intr un garaj inchiriat.
Doresc sa vand masina deoarece am un credit la Piraeus bank cu care am ramas in urma si mi au pus niste penaliati foarte mari. Vreau sa achit anticipat deoarece am avut neplacuta surpriza sa dau de aceasta banca pana si aici in Berlin, si chiar nu mi doresc sa fiu considerata o infractoare pentru un credit neplatit. In toamna anului trecut am divortat iar sotul meu a plecat in Spania iar eu sunt momentan in Germania la periferia orasului Berlin.
Cand m am hotarat sa vand masina am luat in calcul ca trebuie sa fac un drum pana acasa pentru vanzare, deci nu ar fi asta o problema, as putea sa vin in 2 zile in tara dar as vrea sa fiu sigura ca dvs chiar doriti sa cumparati masina si aveti banii necesari. Va dati seama ca nu as putea sa fac un drum doar sa vedeti masina fara sa o cumparati. Din partea mea nu este problema sa mergem in service pentru verificare, dar am rugamintea ca dvs sa platiti factura la service pentru constatare.
Daca va place masina astept un raspuns de la dumneavoastra.
Va multumesc
Dascalu Miluta
Mar 5 (2 days ago)
to me
Buna dimineata,
Ma bucur ca va place masina mea, sa stiti ca este in stare perfecta, nu a fost niciodata implicata intr-un accident , fara probleme tehnice , motorul functioneaza OK , nu are zgarieturi sau urme de lovituri. Accept orice fel de test dupa cum am spus in emailul anterior.
Eu sunt nefumatoare, in interiorul masini nu s-a fumat.
Pot sa imi iau cateva zile libere ,sa imi cumpar bilet la avion si sa vin in tara sa facem actele. Asta doar daca sunteti intradevar interesat de masina , vreau sa fiu sigura ca sunteti un cumparator serios ca sa nu imi pierd timpul si bani de pomana pe plimbari. Nu e usor pentru o femeie.
Daca ajung intr o dimineata ar trebui decat sa va scot fiscalul si hartia de la finante cum ca taxa nu a fost recuperata, sa facem contractul de vanzare cumparare si cam atat din cate stiu eu . Sa ma corectati daca gresesc. Cred ca apucam sa le facem toate pana seara. Eventual sa mergem sa ii facem un test la masina, daca doriti.
Astept un raspuns.
Ofer si cer la randul meu seriozitate maxima.
Dascalu Miluta
Mar 5 (2 days ago)
to me
Buna ziua,
Daca sunteti hotarata eu pot sa ma interesez sa vin in tara intr o zi maxim doua.
Masina este foarte ok asa cum v am mai spus, si putem merge impreuna la un service autorizat pentru verificare si ulterior la registru auto roman pentru a va convinge ca si actele sunt ok.
In cazul in care se descopera vreo defectiune eu sunt de acord sa va las din pretul masinii exact valoarea necesara remedierii defectiunii daca o sa fie cazul. Nu este problema cu drumul, cand m am hotarat sa vand masina am luat in calcul acest cost.
Daca nu se descopera defectiuni la starea tehnica sau estetica as dori sa nu mai discutam pretul deoarece consider ca oricum am pus o la un pret foarte ok pentru cumparator.
Am sa ma duc acum la agentia de bilete sa incerc sa rezerv un bilet mai ieftin pentru zilele viitoare si am sa va anunt in aceasta seara. In functie de pretul biletului pot sa plec maine seara sau sambata si ramane sa ne vedem luni de dimineata.
Va multumesc
Dascalu Miluta
8:10 AM (17 hours ago)
to me
Buna dimineata,
Eu maine pot sa plec spre tara, si seara dupa ce ajung in Romania va sun si vedem exact cum ne intalnim.
Detalii zbor
Detalii bagaje
Berlin, Germania
Tegel Airport → Bucuresti, Romania
Otopeni Durata zbor dus: 2h 10m
Air Berlin Plecare
Vineri 06.03.2015, 19:10
Berlin, Germania
Aeroport: Tegel Airport Sosire
Vineri 06.03.2015, 22:20
Bucuresti, Romania
Aeroport: Otopeni
Numar zbor:AB8700
Durata zbor: 2h 10m
Zbor operat de: Air Berlin
Bucuresti, Romania
Otopeni → Berlin, Germania
Tegel Airport Durata zbor retur: 2h 5m
Air Berlin Plecare
Vineri 13.03.2015, 14:55
Bucuresti, Romania
Aeroport: Otopeni Sosire
Vineri 13.03.2015, 16:00
Berlin, Germania
Aeroport: Tegel Airport
Numar zbor:AB8701
Durata zbor: 2h 5m
Zbor operat de: Air Berlin
Inainte sa fac asta vreau sa ma asigur ca nu vin in aiurea pana acasa , va dati seama ca e distanta mare, as dori sa fiu sigura ca o sa veniti la intalnire si de asemenea sa va ofer si eu certitudinea ca voi veni. Am o propunere pentru dumneavoastra si daca sunteti de acord ramane totul cum am stabilit.
As vrea ca sotul dumneavoastra sau un prieten sa mearga la orice banca (gen Garanti Bank, Raiffeisen Bank , Banca Transilvania, BRD) care are serviciu Western Union. Acesta trebuie sa faca un transfer de 3300 Euro (valoarea masinii) pe numele dumneavoastra in Germania utilizand servicul Western Union. Sau invers, dvs sa transferati pe numele sotului, prietenului, tatalui, etc.
Pentru a trimite bani prin Western Union nu aveti nevoie de un cont, este ca un fel de mandat postal. Mergeti doar cu buletinul. Dureaza doar 5 minute sa trimiteti. Nu este nevoie sa fie cu dvs si persoana caruia ii trimiteti banii, deoarece se presupune ca este plecata si de aceea ii trimiteti banii. Dupa ce transferul este facut, trebuie sa imi trimiteti o copie dupa documentul de transfer sa ma conving ca aveti banii necesari si mai ales ca aveti ganduri bune iar eu ma voi duce sa imi platesc biletul.
Dupa ce ajung in Romania, testati masina va convingeti ca nu are nici un fel de problema , facem contracul de vanzare cumparare iar apoi vom merge impreuna la WesternUnion si schimbam numele destinatarului din Germania cu numele meu, iar eu voi lua bani la intoarcere. Sau puteti sa retrageti banii de fata cu mine si sa mi dati personal. Astfel am siguranta ca banii nu sunt deteriorati sau falsi si ma simt si eu mai in siguranta deoarece nu calatoresc cu ei asupra mea.
Transferul dumneavoastra trebuie sa arate asa:
numele dumneavoastra – expeditor
sotul / un prieten – destinatar
tare de destinatie – Germania, orasul Berlin
Va rog sa intelegeti ca nu solicit o plata în avans, singura care ar putea ridica bani din Germania sunteti dvs. Eu nu voi avea acces la bani decat dupa ce vom schimba numele destinatarului cu numele meu.
Acest transfer va costa aproximativ 70 sau 80 EURO, aceasta suma v-o scad eu din pretul masini.
Inca odata nu vreau sa par nepoliticosa si sper ca mi-ati inteles mesajul. Nu as vrea sa fac un drum atat de lung fara sa fiu sigura ca aveti intentia sa cumparati masina.
Astept raspuns.
Dascalu Miluta
3:41 PM (10 hours ago)
to me
Buna ziua,
Eu nu am ce garantie sa va ofer dvs, v am anexat poza de pe buletinul meu, dar nu uitati ca eu sunt cea care da niste bani pe avion si nu as vrea sa fac drumul degeaba.
Dvs trebuie sa intelegeti ca eu nu v am cerut sa faceti transferul pe numele meu, nu am cerut bani in avans. Eu v am propus ca cineva apropiat dvs sa transfere aceasta suma de bani pe numele dvs (sau invers) pentru a ma convinge ca detineti intradevar banii si practic daca platiti acest comision sunteti direct interesat sa veniti la intalnire pentru a cumpara masina.
Practic daca nu aveti incredere, puteti sa puneti de la inceput valoarea masinii mai putin comisionul . Daca mergem la test si masina este ok si totusi nu mai doriti sa o cumparati fara motiv intemeiat puteti sa anulati tranzactia si va luati banii inapoi dar mai putin comisionul de depunere, si nici eu nu va mai dau bani pe comision inapoi deoarece se presupune ca am avut si eu cheltuiala mea cu drumul. Daca nu sunteti de acord cel mai siplu este sa ne vedem fiecare de treaba lui.
Astept raspuns,
Multumesc
Daca ,intre timp,anuntul va fi sters ,imaginile sunt graitoare: