Salutare.
Mentionez cã sunt posesor de un opel meriva 2005, z17dth.
În septembrie am fãcut o "curãtenie" mai amplã la masinã, dat jos admisie, corp acceleratie, egr, cam tot circuitul de la turbinã pânã in motor, curãtat frumos si montat înapoi. Am schimbat si antigelul atunci și termostatul și senzorul temperaturã. Înainte aveam antigelul verde. Schimbat de mine personal în urmã cu vreo 4-5 ani. În septembrie am pus tot verde.
Sâmbãtã mã uit pe sub capotã dupã ce am terminat niste detalii în interior... Verific uleiul, lichidul rãcire... Am pus lichid de parbriz cã au început temperaturi negative pe aici. Când mã uit la antigel... Vãd ceva cã pluteste deasupra... Doar ulei mã gândesc... Desi nu seamãnã a ulei.
Acum am zis cã schimb termoflotul, poate de acolo o fi... Sper sã nu fie chiuloasa. Cum o sã schimb termoflotul, aș vrea o pãrere... Ce antigel sã bag? O fi asta de la antigelul pus? O fi avut ceva adaos și aia a fãcut ceva reacție ciudatã?
Dacã poate cineva sã îmi spunã ce antigel a pus în z17dth din 2005 aș aprecia. Nu mai țin minte ce am bãgat în urmã cu câțiva ani... Dacã are cineva idee ce se vede în pozã, la fel, aștept opinii. Sã fie șpan? Dacã ar fi șpan nu ar pluti... Cred...
Mulțumesc anticipat.