- fristei
- OP
- 103 mesaje
- din 10 Oct 2005
- Vectra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
fristei
- Mesaje scrise: 103
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Oct 2005
- Mesaj Privat
Am cam 8000 km cu uleiul asta ... si as vrea sa mai completez 1 litru.
Ultima data am pus ulei Mobil1 - 5w30 .. dar am gasit uleiul de acum 2 schimburi... cand am pus dintr-un bidon de Opel 5w30 - de 4 litri .. din care mai am putin ...
E vreo problema daca sunt marci diferite ?? Ambele sunt 5w30 .. astept sfaturi .. mersi
Ultima data am pus ulei Mobil1 - 5w30 .. dar am gasit uleiul de acum 2 schimburi... cand am pus dintr-un bidon de Opel 5w30 - de 4 litri .. din care mai am putin ...
E vreo problema daca sunt marci diferite ?? Ambele sunt 5w30 .. astept sfaturi .. mersi
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
florinike- Mesaje scrise: 1,582
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 22 Feb 2005
- Mesaj Privat
Alexx77
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Signum 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
Cind am luat masina din germania revizia doar ce era facuta.Pina am ajuns acasa(Br) masina imi consumase 1 litru ulei.Sa fac spume de suparare.Am zis ca asa mi-e norocul si ca trebuie facut motorul.Insa a 2-a zi am schimbat uleiul si filtrul(castrol magnatec 3,5l cu filtru) si la o luna am verificat joja...cu frica in suflet si surprizaaaaaa! Nu a mai consumat nici un gram.Incearca marca asta sa nu mai fii nevoit sa faci completare.In orice caz nu completa cu alt tip de ulei chiar daca are acelasi indicativ!
- zafira 2.0 automatic
- 1,031 mesaje
- din 15 Nov 2005
- Zafira 2003 y20dth
- Bucuresti
zafira 2.0 automatic
- Mesaje scrise: 1,031
- Masina: Zafira 2003 y20dth
- Cont inregistrat: 15 Nov 2005
- Mesaj Privat
Recomandat este sa nu schimbi calitatea , tipul si producatorul de ulei la completare!
Fiecare bordei un alt obicei!
E vorba de caracteristici asemanatoare intre fabricanti dar retete diferite. E posibil sa dea reactii surprinzatoare si neasteptate.
"Data viitoare incearca sa completezi si cu ulei vegetal. Este ceea ce poate fi cel mai bun la motor ca rezultate si performanta"
Fiecare bordei un alt obicei!
E vorba de caracteristici asemanatoare intre fabricanti dar retete diferite. E posibil sa dea reactii surprinzatoare si neasteptate.
"Data viitoare incearca sa completezi si cu ulei vegetal. Este ceea ce poate fi cel mai bun la motor ca rezultate si performanta"