florinianc a scris:Sau incerci sa identifici zona unde ai scurgeri spaland motorul. Asa am facut la fosta masina si am reusit sa dezleg misterul. Cu motorul spalat iti va fi foooarte usor sa vezi pe unde se prelinge uleiul. La mine a fost garnitura capac culbutori, si o garnitura de la un injector. Am remediat problemele in 20 minute. Aditivi bagi in cazul in care e inevitabila o interventie majora la motor, gen segmentare, pentru a amana interventia. In rest, spune nu "minunilor" in motorul tau.
Salut, am aceeasi problema la Corsa mea C din 2002 , motor 1.4 benzina , cel de 90 de cp. Daca sta masina putin, imi lasa pete mici de cca 5 cm patrati, m-am uitat sub ea si e imbibata in ulei, insa partea interesanta e ca pe joja nivelul nu scade . Am fost cu ea la service, la un mecanic gel, si mi-a spus ca e gata motorul, ca el nu mi-o face ca trebuie sa dea jos motorul si ca n-are timp. L-am intrebat cat ma costa, si a zis ca nu stie. Acum am dus-o la un service serios si astept verdictul. Stiti cumva sa imi spuneti cat m-ar costa distractia ? Adica in cazul scurgerilor de ulei, garnituri, simeringuri, cat ar fi maxim de plata ? Trece de 500 de lei ? Multumesc