Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Discutii Generale
  3. Video
  • blackshaddow

  • Mesaje scrise: 702
  • Locatie: Tulcea
  • Masina: Tigra 1998 X14XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 19 Jun 2009

  • Mesaj Privat
am creat acest topic in ideea de a posta fiecare coleg cate un documentar sau film ce a vizionat si i-a placut
am sa incep eu cu cateva documentare din seria TEORIA CONSPIRATIEI vizati in documentar fiind nimenialtii decat americanii
Zeitgeist: The Movie - 2007 by Peter Joseph
http://dotsub.com/view/07d5...a3fe-51a621d9f25a

Joc final (EndGame) de Alex Jones - cu subtitrare in limba româna
http://video.google.com/vid...59284298193847598

Noua religie a noii ordini mondiale(Documentar)
www.trilulilu.ro/alonewolf/2aa5b16476e4ea

ingerul digital
http://vimeo.com/5622344

vizionare placuta
astept si alte documentare de la voi
  • blackshaddow

  • Mesaje scrise: 702
  • Locatie: Tulcea
  • Masina: Tigra 1998 X14XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 19 Jun 2009

  • Mesaj Privat
un articol gasit pe yahoo in care se vorbeste de izbucnirea celui de-al 3-lea razboi mondial si invadarea iranului
http://translate.google.ro/....html&act=url
si
Pus faþã în faþã cu moartea un mason de rang înalt care face parte din grupul ultrasecret Bilderberg a vrut sã-ºi despovãreze sufletul ºi s-a destãinuit unui pastor american.

El i-a spus acestuia câteva din evenimentele pe care întreaga planetã la va înfrunta în 2012. Înainte ca planeta sã fie condusã de gruparea satanicã intitulatã "Noua Ordine Mondialã" vom fi conduºi de cãtre chinezi.

Însã rasa galbenã nu este decât o marionetã în mâinile Iluminaþilor care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-ºi duce la îndeplinire planurile.

În câteva puncte vã vom prezenta sinteza discuþiei pe care masonul a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.

1. Atacul Iranului va fi paravanul începerii unui nou conflict militar de proporþii, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Rãzboi Mondial. În aceastã luptã vor intra mai multe þãri ale globului ºi în felul acesta noua conflagraþie mondialã se va generaliza fãcând milioane de victime.

2. Dolarul american va ajunge la pãmânt în 2012. Totodatã, la scurt timp dupã aceea, ºi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminaþii" ºi Francmasoneria mondialã vor introduce o nouã Monedã Unicã globalã. Aceastã nouã Monedã Unicã globalã va apãrea la scurt timp dupã ce atât dolarul american, cât ºi moneda euro vor cãdea. Lumea aºa cum o ºtim acum va fi complet diferitã pânã la sfârºitul anului 2012. "Sã urmãriþi sã cumpãraþi aur sau argint, deoarece preþul acestor metale rare va atinge în curând preþuri astronomice, aºa cum nu au existat niciodatã pânã în prezent!", a spus masonul.

„În cel mai scurt timp, chinezii ºi China vor fi cei mai puternici". China va fi unealta docilã prin care se va urmãri întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât ºi populaþia Americii vor fi reduºi la un statut inferior, care poate fi asemãnat cu statutul actual al Lumii a Treia.

3. Aurul ºi argintul vor fi ºi vor rãmâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra într-o stare de depresiune economicã ºi atunci vom deveni cu toþii foarte sãraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie cã vrem, fie cã nu vrem, mulþi dintre noi vom fi obligaþi sã îmbrãþiºãm modul þãrãnesc de viaþã, pentru cã nu vom mai putea sã locuim la oraº, datoritã sãrãciei în care ne vom afla.

4. În urmãtoarele câteva luni petrolul va atinge cotaþia de 200 de dolari pe baril.

5. Dacã aveþi ipotecã, achitaþi-o acum sau vindeþi-vã casa pentru a vã putea permite sã plãtiþi integral suma pentru o altã locuinþã, chiar dacã cu banii rezultaþi din vânzare o sã cumpãraþi doar o garsonierã. Asiguraþi-vã încã de pe acum cã locuinþa voastrã, chiar umilã, este achitatã integral, cãci în curând milioane de oameni îºi vor pierde casele.

6. Actualmente China deþine 90% din toate mineralele rare ale pãmântului ºi utilizeazã felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc. Puþini ºtiu cã la ora actualã China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevãrat. La ora actualã SUA se aflã la mila Chinei!

7. Elitele aºa-ziºilor „iluminaþi" alcãtuiesc guvernul negru din umbrã. Împreunã cu globaliºtii, ele doresc sã declanºeze o crizã de mari proporþii în Orientul Mijlociu în urmãtoarele câteva luni.

Banca Goldman Sachs împreunã cu City Bank ºi FMI se focalizeazã deja asupra Iranului. Aceste bãnci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de cãtre elita aºa-ziºilor „iluminaþi" sã atace.

Trebuie, de asemenea, sã fiþi conºtienþi de faptul cã SUA ºi Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o loviturã mârºavã în mod abil premeditatã.

8. O declaraþie nãucitoare: „De curând, „iluminaþii" au decis cã trebuie sã ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu ºi de tot ceea ce se manifestã prin El pe aceastã planetã, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondialã".
Acest magnat a spus cã „Mesia Diavolului" („Devil's Mesia") înseamnã, înainte de toate, perversitate multiplã ºi totalã care trebuie sã fie acceptatã ca un mod normal de viaþã de cãtre toþi locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia ºi sexul animalic, abject ºi lipsit de afectivitate sau iubire trebuie sã predomine în cel mai scurt timp pe aceastã planetã. Pentru aceasta, „iluminaþii" au decis cã mai întâi trebuie sã implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmãrind sã îi nãuceascã pe oameni ºi sã îi facã sã nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanicã, sã fie înlocuitã doar cu sexul. Ei se gândesc sã acþioneze în modul acesta abject ºi pervers deoarece ºi-au dat seama cã nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului" („Devil's Mesia") acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu ºi care respectã în continuare valorile spirituale ºi morale".

9. Cei care s-au autointitulat „iluminaþii" fac presiuni pentru a institui o aºa-zisã religie unicã a lumii (One World Religion) ºi pentru aceasta creeazã organizaþii fantomã cum ar fi Consiliul Naþional al Bisericilor, care este finanþat din umbrã chiar de cãtre aceste organizaþii satanice masonice, cum ar fi fundaþiile evreilor Rockfeller, Carnegie ºi Ford.
  • sendra25

  • Mesaje scrise: 1
  • Locatie: Prahova
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Mar 2013

  • Mesaj Privat
Adevaratele secrete nu vor iesi la suprafata, iar daca ce a spus acest mason ar fi fost in totalitate adevarat nu ar fi apucat sa le dezvaluie, ar fi fost ucis de "iluminati". Cred ca este doar o perdea de fum...
Skip ads

  1. Home
  2. Discutii Generale
  3. Video

Discutii similare

Intra in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR