Ai uitat parola?


 • blackshaddow

 • Mesaje scrise: 1,198
 • Locatie: Tulcea
 • Masina: Tigra X14XE din 1998
 • Status: Offline
 • Cont inregistrat in: 19 Jun 2009

 • Garaj Mesaj Privat
am creat acest topic in ideea de a posta fiecare coleg cate un documentar sau film ce a vizionat si i-a placut
am sa incep eu cu cateva documentare din seria TEORIA CONSPIRATIEI vizati in documentar fiind nimenialtii decat americanii
Zeitgeist: The Movie - 2007 by Peter Joseph
http://dotsub.com/view/07d5...a3fe-51a621d9f25a

Joc final (EndGame) de Alex Jones - cu subtitrare in limba româna
http://video.google.com/vid...59284298193847598

Noua religie a noii ordini mondiale(Documentar)
www.trilulilu.ro/alonewolf/2aa5b16476e4ea

ingerul digital
http://vimeo.com/5622344

vizionare placuta
astept si alte documentare de la voi
 • blackshaddow

 • Mesaje scrise: 1,198
 • Locatie: Tulcea
 • Masina: Tigra X14XE din 1998
 • Status: Offline
 • Cont inregistrat in: 19 Jun 2009

 • Garaj Mesaj Privat
un articol gasit pe yahoo in care se vorbeste de izbucnirea celui de-al 3-lea razboi mondial si invadarea iranului
http://translate.google.ro/....html&act=url
si
Pus față în față cu moartea un mason de rang înalt care face parte din grupul ultrasecret Bilderberg a vrut să-și despovăreze sufletul și s-a destăinuit unui pastor american.

El i-a spus acestuia câteva din evenimentele pe care întreaga planetă la va înfrunta în 2012. Înainte ca planeta să fie condusă de gruparea satanică intitulată "Noua Ordine Mondială" vom fi conduși de către chinezi.

Însă rasa galbenă nu este decât o marionetă în mâinile Iluminaților care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-și duce la îndeplinire planurile.

În câteva puncte vă vom prezenta sinteza discuției pe care masonul a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.

1. Atacul Iranului va fi paravanul începerii unui nou conflict militar de proporții, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Război Mondial. În această luptă vor intra mai multe țări ale globului și în felul acesta noua conflagrație mondială se va generaliza făcând milioane de victime.

2. Dolarul american va ajunge la pământ în 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, și celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminații" și Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apărea la scurt timp după ce atât dolarul american, cât și moneda euro vor cădea. Lumea așa cum o știm acum va fi complet diferită până la sfârșitul anului 2012. "Să urmăriți să cumpărați aur sau argint, deoarece prețul acestor metale rare va atinge în curând prețuri astronomice, așa cum nu au existat niciodată până în prezent!", a spus masonul.

„În cel mai scurt timp, chinezii și China vor fi cei mai puternici". China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât și populația Americii vor fi reduși la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia.

3. Aurul și argintul vor fi și vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra într-o stare de depresiune economică și atunci vom deveni cu toții foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulți dintre noi vom fi obligați să îmbrățișăm modul țărănesc de viață, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraș, datorită sărăciei în care ne vom afla.

4. În următoarele câteva luni petrolul va atinge cotația de 200 de dolari pe baril.

5. Dacă aveți ipotecă, achitați-o acum sau vindeți-vă casa pentru a vă putea permite să plătiți integral suma pentru o altă locuință, chiar dacă cu banii rezultați din vânzare o să cumpărați doar o garsonieră. Asigurați-vă încă de pe acum că locuința voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni își vor pierde casele.

6. Actualmente China deține 90% din toate mineralele rare ale pământului și utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc. Puțini știu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei!

7. Elitele așa-zișilor „iluminați" alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliștii, ele doresc să declanșeze o criză de mari proporții în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni.

Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank și FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita așa-zișilor „iluminați" să atace.

Trebuie, de asemenea, să fiți conștienți de faptul că SUA și Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârșavă în mod abil premeditată.

8. O declarație năucitoare: „De curând, „iluminații" au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu și de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială".
Acest magnat a spus că „Mesia Diavolului" („Devil's Mesia") înseamnă, înainte de toate, perversitate multiplă și totală care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viață de către toți locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia și sexul animalic, abject și lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Pentru aceasta, „iluminații" au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni și să îi facă să nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanică, să fie înlocuită doar cu sexul. Ei se gândesc să acționeze în modul acesta abject și pervers deoarece și-au dat seama că nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului" („Devil's Mesia") acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu și care respectă în continuare valorile spirituale și morale".

9. Cei care s-au autointitulat „iluminații" fac presiuni pentru a institui o așa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) și pentru aceasta creează organizații fantomă cum ar fi Consiliul Național al Bisericilor, care este finanțat din umbră chiar de către aceste organizații satanice masonice, cum ar fi fundațiile evreilor Rockfeller, Carnegie și Ford.
 • sendra25

 • Mesaje scrise: 0
 • Locatie: Prahova
 • Masina:
 • Status: Offline
 • Cont inregistrat in: 13 Mar 2013

 • Garaj Mesaj Privat
Adevaratele secrete nu vor iesi la suprafata, iar daca ce a spus acest mason ar fi fost in totalitate adevarat nu ar fi apucat sa le dezvaluie, ar fi fost ucis de "iluminati". Cred ca este doar o perdea de fum...

Discutii similare

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata