mishu88 a scris:Nu știu dacã ai urmãrit mesajele mele din topicul Opel Corsa C...
La aceeași concluzie am ajuns și eu dupã ce:
- am verificat rezistența pe firul 2 din regulator și pinul 34 din mufa care intrã în ECU: 0.2-0.3 Ohmi. (continuitate fir -> Ok!)
- am verificat funcționalitatea valvei prin mãsurarea tensiunii dintre firul 2 al mufei regulatorului cu borna (-) de la baterie: Tensiune Ok! (>12 V)
- am schimbat 3! regulatoare, am resetat erorile și îmi rãmânea eroare P0090. În plus, observam dispariția subitã a presiunii din rampã dupã ce încetam sã dau la automat -> valva solenoid era controlatã eronat și lãsatã pe deschis, nepermițând combustibilului sã rãmânã în rampã și sã facã presiune.
Dacã ECU este declarat CONFORM, atunci nu-mi rãmâne decât sã chem o platformã și s-o dau la RABLA!
Din ce spui ai facut cam tot ce te sfatuieste TIS-ul si concluzia nu este decat una ECU bulit. Totusi inainte de a mai da alti bani pe alte reparatii n-ai putea sa faci rost de unul de proba dintr-un parc de dezmembrari? Eu unul nu pun prea mare baza in reparatia acestuia. Opinia depanatorului poate fi una subiectiva si te poate induce pe piste gresite gen ,,program rabla''.
Ma gandesc ca nu poate sa coste o avere un ECU sh.
Bafta
Bafta