Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • iulian1971

• Mesaje scrise: 7,041
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 21 Dec 2006

• Mesaj Privat
La politie o radiezi daca o inmatriculeaza cumparatorul sau daca duci adeverinta de la REMAT.
Sa ne spui cum o vei radia.
Like
  • burzumescu

• Mesaje scrise: 8
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 09 Jan 2010

• Mesaj Privat
Pina la primavara nu fac nimic... intru in limpezire. Atunci, in functie de concluziile limpezirii si de situatia financiara, voi vedea incotro o apuc sau daca mai astept.

In cazul meu am folosit certificatul de dezmembrare. La administratia financiara dureaza doua zile pentru a primi stampila pe fisa de inmatriculare si certificatul ca s-a scos de la impozit (asta la sectorul 6 – posibil sa varieze in functie de sector/localitate). La politie (intrat-iesit in 5 minute la ora 08:30) se poate radia si in lipsa placutelor cu numarul de inmatriculare, dind o declaratie pe propria raspundere. Cum insa aveam cele doua zile la dispozitie “oferite” de administratia financiara, am recuperat placutele.

In sfirsit, acum chiar s-a terminat. Dupa ce scap de un ventilator de AC si de o pereche de anvelope, vor mai ramine citeva poze si niste amintiri.

Cu bine!

Andrei
Like
  • ccostras

• Mesaje scrise: 712
  • Masina: Omega 2002 Y25DT
  • Cont inregistrat: 21 Jan 2007

• Mesaj Privat
Nu prea am inteles, ai dat-o la dezmembrare pana la urma? Ca ma interesa pe mine capota
Like
  • deleted-11331

• Mesaje scrise: 736
  • Cont inregistrat: 03 Nov 2007

• Mesaj Privat
ai mai facut ceva colegule cu omega ? ma interesa si pe mine cateva piese...
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG