hiperul a scris:Salutare...am si eu o intrebare...Nu stiu sigur daca sunt amortizoarele de vina dar la mine cand trec peste limitatoarele acelea de viteza din oras....se aude un zgomot ciudat...de parca amortizoarele ar fi duse ...mai pe inteles...e ca si cum sa zicem ca un amortizor n are presiune sau ulei in el...practic cand inchide zici ce se rupe....sau sa fie arcurile duse? si mai am o alta problema care deja mi se pare "stresanta"...cand merg pe un drum cu gropi...gropite 😃 mi se pare ca troncane cam rau....(asta in comparatie cu un audi a4 2004)....Masina e o Vectra C 2004....Ma gandeam sa schimb amortizoarele....ce altceva ar mai trebui schimbat? si arcurile?
bucsi la greu 😃 depinde de sunet..daca scartaie cand treci peste acele limitatoare 100% sunt de vina bucsile de la bara stabilizatoare.
ca schimbare...capete de bara,bielete antiroliu,plus o multime de bucsi...cam astea le-am schimbat eu si totul s a redus cam cu 80-90% toate sunetele..intradevar mai am si 1 amortizor fata care incepe sa ma lase......mai verifica si daca toate prinderile de la toba sunt ok si racordu flexibil 😉