Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Meriva
  3. Meriva A
  • csimion70

• Mesaje scrise: 70
  • Masina: Meriva 2003 Z16SE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 21 Oct 2018

• Mesaj Privat
Buna ,vreau sa inlocuiesc garnitura de chiulasa si nu stiu cum se desface galeria de admisie.

Am incercat sa o desfac cu totul dar nu stiu cum se desface racordul de alimentare de la rampa cu injectoare

A mai aparut o problema si la galeria de evacuare,am incercat sa o demontez,dar am reusit sa demontez doar doua suruburi,restu sunt ruginite ,am folosit spray degripant dar degeaba.Un sfat va rog

MODEL: Meriva 2003
MOTOR: Z16SE
Like
  • aaron

• Mesaje scrise: 57
  • Masina: Meriva 2004 Z16SE
  • Cont inregistrat: 09 Nov 2009

• Mesaj Privat
Mai bine mergi la un meserias bun, cu cunostinte si scule potrivite !
Totusi sa schimbi garnitura de chiulasa este o operatie putin mai delicata. Suruburile trebuie stranse intr-o anumita ordine (atat la ax cu came, cat si la chiulasa), la un cuplu anume cu cheie dinamometrica, etc.... daca NU risti sa-l arzi garnitura, sa deformezi chiuloasa (planeitatea, etc).....
Mare atentie si sa pui totul exact in acelasi loc de unde ai demontat (supape, bride, etc), daca-l amesteci niciodata nu mai iese bine !
Daca nu ai un pic de experienta sau un meserias bun in apropiere cu niste sfaturi si scule, mai bine lasi de treba asta.
Succes oricum !
Like
  • csimion70

• Mesaje scrise: 70
  • Masina: Meriva 2003 Z16SE
  • Cont inregistrat: 21 Oct 2018

• Mesaj Privat
Experienta am,scule am,,însã nu am mai desfãcut astfel de motor, mai exact recordul de la alimentare. Pentru șuruburi de la evacuare chiar si un supermecanic tot le rupe.
Like
  • aaron

• Mesaje scrise: 57
  • Masina: Meriva 2004 Z16SE
  • Cont inregistrat: 09 Nov 2009

• Mesaj Privat
suruburile tepenite mai poti sa incerci si prin incalzire. Daca nici asa, probabil nici o sansa sa iasa.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Meriva
  3. Meriva A

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG