Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra K
  • GR.7255

• Mesaje scrise: 2
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 05 Jul 2025

• Mesaj Privat
Buna seara tuturor,

Sunt tentat sa cumpar un Astra K din 2019, 1.6l diesel, 136hp, clima 2 zone, manuala, 71.000Km, 11.000euro.

Am mai condus Opel Rekord (2.000cmc, carburator dublu corp, 4 viteze in fata - o bijuterie, dar consuma 15l/100km in oras....), si Opel Vectra, in perioada 1991 - 1996. De atunci, doar Renault, Ford, VW, Skoda, Grand Cherokee etc.).

Va rog mult sa imi spuneti, cu argumente izvorate din experienta Dumneavoastra, daca merita sau nu sa imi cumpar aceasta masina. Merg 50% din timp in oras, 50% la drum lung. Orice informatie este binevenita si va multumesc pentru ea. MS Copilot are aproape doar cuvinte de lauda pentru ea, inclusiv faptul ca in 2016 a castigat titlul de Masina Europeana a Anului, in fata lui Volvo XC90.

Multumesc si numai bine!

MODEL: Astra K (2019
MOTOR: 1.6l motorina, 136hp

Like
  • GR.7255

• Mesaje scrise: 2
  • Cont inregistrat: 05 Jul 2025

• Mesaj Privat
Va multumesc mult pentru raspunsuri! Imi sunt extrem de utile si sunt convins ca ma vor ajuta in luarea unei decizii corecte!

O seara frumoasa!
Like
  • Mr.Opel

• Mesaje scrise: 2,518
  • Masina: Astra G Caravan 2001 Y17DT
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2004

• Mesaj Privat
Nu e nevoie de sarcasm. Activitatea pe site a scăzut în ultimii ani, ar trebui și așteptările ajustate.
Sunt și grupuri de facebook unde poți cere opinii, recomand să încerci și acolo.

Pentru păreri Astra K, în general, avem thread dedicat de 30+ pagini: https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=143266

Cât despre recomandare, nu recomand motor diesel pentru un regim 50/50 city/country driving și nici diesel-uri noi cu adblue (indiferent de marcă) decât dacă aloci un buget numit "zile negre adblue" de aprox. 1500-2000 euro în caz că te lovește ghinionul. Multă lume evită diesel cu adblue.

Succes!
Like 1 bibu16v
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,389
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Achiesez opiniei cu diesel-adblue-belea...
Like bibu16v
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra K

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG