nu mai fusesem in targoviste de 3 saptamani. vineri, surpriza: a aparut ca din pamant un sens giratoriu la intrarea dinspre bucuresti... eu unul nu am prins niciodata trafic serios acolo.
- io
- **
- 284 mesaje
- din 18 Jan 2005
- Bucuresti
io
- Mesaje scrise: 284
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Jan 2005
- Mesaj Privat
nu mai fusesem in targoviste de 3 saptamani. vineri, surpriza: a aparut ca din pamant un sens giratoriu la intrarea dinspre bucuresti... eu unul nu am prins niciodata trafic serios acolo.
- fm
- **
- 175 mesaje
- din 19 Oct 2005
- Bucuresti
fm
- Mesaje scrise: 175
- Masina:
- Cont inregistrat: 19 Oct 2005
- Mesaj Privat
- Sezran
- OP
- 1,183 mesaje
- din 01 Jun 2004
- Bucuresti
Sezran
- Mesaje scrise: 1,183
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Jun 2004
- Mesaj Privat
acum citeva zile semafoarele au fost oprite pentru vreo 2 zile si lucrau ceva pe la colturile intersectiei. aparuse si un mic rond la intrarea spre geniului (parca asa se cheama). alaltaieri la razoare era asa o nebunie incit m-am intors pe la casa poporului si am venit pe ghencea. azi dimineata am incremenit la volan: un giratoriu imens rasare in razoare. dupa ce ca locul era foarte aglomerat, acum este si mai ingust. la 7 fara ceva, cind trec pe acolo fara sa prind nici un stop (sau doar 1 tura), azi am stat 4 ture la semafor.
e incredibil ce poate sa le bubuie mintea acestor nenorociti. U%$@&*@)(&*besescu^%%^@#@&*#&)@golden shlitz*&^@^#&elenaudrea_@$&^@%#@*&#%%^@#$@$*&#%@#@*$#^%#cocos&6%$@(#_@*($&)*&#%$&^#%)$@*_#$*#$^%#$%@#$_#*$
- n3v001
- **
- 277 mesaje
- din 11 Jun 2004
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
n3v001
- Mesaje scrise: 277
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 11 Jun 2004
- Mesaj Privat
Angelus
- Mesaje scrise: 11
- Masina:
- Cont inregistrat: 09 Nov 2005
- Mesaj Privat
Iar centura spre Nadlac este deschisa de ani buni, iar giratoriul fantoma de cateva luni. Iar chestia cu posibilitatea oferita celor de pe Deva-Timisoara este o aberatie, sensul giratoriu nu are nici in clin nici in maneca cu asta. Cei care ies din Arad si fac stanga sunt obligati oricum sa le dea prioritate.
Solutii alternative sunt si chiar ofer eu doua:
1. Eliminarea sensului giratoriu si pastrarea variantei ante-Selgros
2. Mutarea sensului giratoriu in intersectia celor trei drumuri europene.
Prima solutie a functionat ani buni si de fapt functioneaza in continuare, singurii care fac sensul fiind de fapt cei care ies din Arad spre Nadlac. Dar cum spuneam, inainte de sens ei faceau pur si simplu dreapta, latimea drumului permitand o banda de asteptare pentru a da prioritate celor care vin de la Deva. Am circulat probabil mai mult decat tine si nu am intalnit blocaje sau accidente. Aceasta solutie nu este agreata insa de Selgros, care vor neaparat sens giratoriu in fata lor.
A doua solutie ar presupune o investitie ceva mai mare, dar giratoriul ar fi cu adevarat functional si s-ar elimina semafoarele. Probabil insa ca Selgrosul ar fi din nou nemultumit, giratoriul fiind cu 200 m mai departe de ei.
In ce priveste variantele de iesire din oras, cum am mai mentionat nu sunt relevante. Mai ales pentru cei care merg la Siria, Ineu, Sebis, Moneasa (acestia intra pe drumul de Nadlac si apoi fac dreapta).
Eu tot nu inteleg de ce nu le-ai povestit de sensul giratoriu de pe Horia? E mai bizar si mai stupid decat asta (parerea mea)... Un sens giratoriu mai mic si mai stupid nu cred ca am vazut... Si fiindca vad ca iti place sa faci schite, te rog sa faci una si cu asta sa le-o prezinti.