Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • io

• Mesaje scrise: 284
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 18 Jan 2005

• Mesaj Privat
Sezran a scris:pif, stiu cum e in tirgoviste. in uichend s-ar putea sa ajung iar acolo. e incredibil ce au putut face. parca sint loviti cu leuca. cum a iesit legea aia, au inceput sa rasara si giratoriile. astept unul si la casa de cultura, ca doar e o intersectie mare.

nu mai fusesem in targoviste de 3 saptamani. vineri, surpriza: a aparut ca din pamant un sens giratoriu la intrarea dinspre bucuresti... eu unul nu am prins niciodata trafic serios acolo.
Like
  • fm

• Mesaje scrise: 175
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 19 Oct 2005

• Mesaj Privat
Un lucru e clar: un sens giratoriu poate incetini traficul la intrarea intr-o localitate. Am vazut in occident sensuri giratorii montate la intrarea in localitati, care aparent pareau efectiv fara sens. Aveau in rondul din mijloc un fel de "munte" cu flori, ornamente, etc., ca sa nu vezi de la distanta ce e dincolo, si sa treci tare !. Pur si simplu cred ca erau doar pentru a incetini traficul.
Like
  • Sezran

• Mesaje scrise: 1,183
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 01 Jun 2004

• Mesaj Privat
asta ar merita un topic separat: giratoriul din razoare.
acum citeva zile semafoarele au fost oprite pentru vreo 2 zile si lucrau ceva pe la colturile intersectiei. aparuse si un mic rond la intrarea spre geniului (parca asa se cheama). alaltaieri la razoare era asa o nebunie incit m-am intors pe la casa poporului si am venit pe ghencea. azi dimineata am incremenit la volan: un giratoriu imens rasare in razoare. dupa ce ca locul era foarte aglomerat, acum este si mai ingust. la 7 fara ceva, cind trec pe acolo fara sa prind nici un stop (sau doar 1 tura), azi am stat 4 ture la semafor.

e incredibil ce poate sa le bubuie mintea acestor nenorociti. U%$@&*@)(&*besescu^%%^@#@&*#&)@golden shlitz*&^@^#&elenaudrea_@$&^@%#@*&#%%^@#$@$*&#%@#@*$#^%#cocos&6%$@(#_@*($&)*&#%$&^#%)$@*_#$*#$^%#$%@#$_#*$
Like
  • n3v001

• Mesaje scrise: 277
  • Masina: Astra 2001 Z20LET
  • Cont inregistrat: 11 Jun 2004

• Mesaj Privat
Parerea mea e ca e pus chiar bine. De cand au pus sensul giratoriu la Razoare (bucuresti/dr. taberei) imi scurtez in fiecare drumul spre munca cu 5 minute. Pe ceas.
Like
  • Angelus

• Mesaje scrise: 11
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 09 Nov 2005

• Mesaj Privat
kapix a scris:Accidente nu au fost, probabil nici nu vor fi, dar nu datorita sensului... Eventual datorita faptului ca soferii sunt total derutati de marcaje si sunt nevoiti sa incetineasca 😃

Iar centura spre Nadlac este deschisa de ani buni, iar giratoriul fantoma de cateva luni. Iar chestia cu posibilitatea oferita celor de pe Deva-Timisoara este o aberatie, sensul giratoriu nu are nici in clin nici in maneca cu asta. Cei care ies din Arad si fac stanga sunt obligati oricum sa le dea prioritate.
Solutii alternative sunt si chiar ofer eu doua:
1. Eliminarea sensului giratoriu si pastrarea variantei ante-Selgros
2. Mutarea sensului giratoriu in intersectia celor trei drumuri europene.

Prima solutie a functionat ani buni si de fapt functioneaza in continuare, singurii care fac sensul fiind de fapt cei care ies din Arad spre Nadlac. Dar cum spuneam, inainte de sens ei faceau pur si simplu dreapta, latimea drumului permitand o banda de asteptare pentru a da prioritate celor care vin de la Deva. Am circulat probabil mai mult decat tine si nu am intalnit blocaje sau accidente. Aceasta solutie nu este agreata insa de Selgros, care vor neaparat sens giratoriu in fata lor.
A doua solutie ar presupune o investitie ceva mai mare, dar giratoriul ar fi cu adevarat functional si s-ar elimina semafoarele. Probabil insa ca Selgrosul ar fi din nou nemultumit, giratoriul fiind cu 200 m mai departe de ei.
In ce priveste variantele de iesire din oras, cum am mai mentionat nu sunt relevante. Mai ales pentru cei care merg la Siria, Ineu, Sebis, Moneasa (acestia intra pe drumul de Nadlac si apoi fac dreapta).

Eu tot nu inteleg de ce nu le-ai povestit de sensul giratoriu de pe Horia? E mai bizar si mai stupid decat asta (parerea mea)... Un sens giratoriu mai mic si mai stupid nu cred ca am vazut... Si fiindca vad ca iti place sa faci schite, te rog sa faci una si cu asta sa le-o prezinti.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG