Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • florinike

• Mesaje scrise: 1,582
  • Masina: Astra 2001 Z20LET
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 22 Feb 2005

• Mesaj Privat
Mda...asta cu vandutul finalei europene e o aberatie...echipa care ajungea in finala UEFA si nu castiga lua aprox. 2.400.000 Euro. Cea care castiga lua peste 3.500.000-Sursa www.uefa.com.
Eu as zice doar atat:bravo lor ca au ajuns aici, felicitari echipei si antrenorilor insa...atat au putut si gata. Mai si castigi, mai si pierzi ...asta e fotbalul.
Sunt de parere ca toti ceilalti ca Olaroiu poarta o mare parte din vina ...dar ...nu el a jucat acolo.
So...lasati ca or sa vina meciuri mai tari ca asta ......si cupe mai mari la care o sa radem si o sa plangem pentru tara, nu pentru vreo echipa de club.
Like
Skip ads

• clawoodiu

• Mesaje scrise: 132
  • Masina: Astra 2001 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 15 Oct 2005

• Mesaj Privat
Nu pot decat sa ma mir 😢
Asta era park un site pentru OPEL, ce treaba are fotbalul cu auto? Poate doar parcul de masini al fotbalistilor, desi nu cred ca vreunul are Opel, este o masina prea ieftina pentru ei. A, gresesc, aia din divizia B, eventual C ... or fi avand.

Si apoi, ce atata mare valva? Desi sunt stelist, chiar ma bucur ca au pierdut, asa i se mai taie "macaroana" lui Becali, daca era sa castige Cupa UEFA (care nu este cinestiece, s-o recunoastem), cred ca era in stare sa ceara referendum sa fie ales ori presedinte, ori patriarh, asa i s-a urcat la cap publicitatea pe "sticla". Anyway, comica faza cu refuzul castilor in care se vorbea doar in engleza, zicand ca lui nu-i trebuie daca nu e si in romaneste = gradul lui de ignorantza.

Vorbin de meci, sa fim serioshi, sfarsitul i-a prins pe teren cu cate 2 fundasi laterali, 3 fundasi centrali + Radoi si Lovin, care nu sunt nici ei prea avansati in joc... Au jucat si ei ce au stiut, adik s-au aparat 😊 Acuza ca ar fi fost blat mi se pare ceva exagerata.

Iar o manifestare care ne caracterizeaza este atitudinea rapidistilor si dinamovistilor 😊 Suntem romani, deh, succesul colegului de competitie interna ne doare, uitand ca poate ar fi profitat si ei sezoanele urmatoare din cauza punctajului general al FOTBALULUI ROMANESC la nivel de echipe. Suntem o tzara trista daca romani au ajuns sa isi manifesteze public bucuria pentru insuccesul unei echipe ROMANESTII! Cred ca ar trebui sa punem pe steag ca emblema CAPRA pe care fie o furam vecinului, fie ii dorim moartea. Asta inclusiv la rugby, ce treaba avem noi cu frunza de stejar? Avem in schimb treaba cu capra vecinului.

Astia suntem, atata putem, sa zicem mersi si de atat. Ce s-ar fi intamplat daca ar fi castigat? S-ar fi calificat 2 echipe in Champ + in UEFA cu 4... Ne-am fi facut de ras 😢 Ar fi jucat si Dinamo (albanezi, islandezi si letoni i-au mai batut, daca am retzinut bine), si Bistritza, si Timisoara, si Farul si Argesul sau ... cine mai stie cine? Am fi iesit din primul tur preliminar, ne scadea punctajul drastic. Asa, cu 2 + 2 echipe poate reusim ceva-ceva...
Like
  • bogdanene

• Mesaje scrise: 695
  • Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
  • Cont inregistrat: 11 Nov 2005

• Mesaj Privat
"Asta era park un site pentru OPEL, ce treaba are fotbalul cu auto?" - parca postul e la discutii generale, deci se discuta ORICE Exclamation
Like
  • Laur45

• Mesaje scrise: 94
  • Masina: Astra 2001 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 17 Oct 2005

• Mesaj Privat
@clawoodiu ... din pacate acea manifestare de care vorbesti tu este omniprezenta in toate tarile in care se joaca football.
Exemplu trait de mine in turcia ... suporterii echipei fenerbahce au avut cea mai frumoasa zi din viata lor cand galatasaray a mancat bataie de la chelsea ...
La fel este si in spania cu suporterii lui real madrid fata de cei ai barcelonei si invers ...
Atentie ... este un fenomen al partilor ULTRAS ale galeriilor ... suporterii de duminica nu au nici o problema ...
vrei sa imi spui mie ca suporterii interului din milano tin cu AC milan ????
NICIODATA ... tot la fel traita pe viu ...
asa ca ... mai intereseaza-te
Like
  • emporio_24

• Mesaje scrise: 222
  • Masina: Insignia 2010 A20DTH
  • Cont inregistrat: 30 Dec 2005

• Mesaj Privat
Sunt Stelist, imi pare rau pt echipa cu care tin. Principalul vinovat este Olaroiu.Cum ma....englezii joaca cu 4 atacanti si Olaroiu baga fundasi sa ii impinga cu "curu" in poarta ? scuze de expresie... Dezastruos...
Like
  • deleted-977

• Mesaje scrise: 53
  • Cont inregistrat: 21 Jul 2005

• Mesaj Privat
Au mai patit si altii asa ceva (Anderlecht, Bayern, Milan sunt doar cateva echipe de care imi amintesc situatii similare). Nu inteleg de ce trebuie sa dramatizam peste masura si sa consideram ca noi romanii suntem mult diferiti. Sa ne amintim putzin ca i-am batut pe englezi pe unde i-am prins in ultima vreme...la mondiale , la europene...ultima oara 3-2 pentru Romania cu gol in min. 90, dupa ce ei au condus cu 2-1. Daca era invers, adica sa ne fi batut englezii in min. 90 , urma un circ ca acum, drama, "noi romanii nu suntem buni de nimic", "mentalitate blablabla...". Intr-adevar e dureroasa patania echipei Steaua, dar eu cred ca e mult mai important modul cum se trece peste acest insucces, invatamintele care se trag si ce trebuie facut in continuare ca sa fim mai tari data viitoare. Se vorbeste des de experienta internationala a Stelei si ne amintim ca aceasta a fost cladita si pe 0-5 cu Montpellier, 0-5 cu P.S.G., 1-5 cu Eindhoven, etc. Sigur, au fost si numeroase succese, dar nu stiu nici o echipa care sa nu fi avut escuri usturatoare chiar daca se numesc Milan, Bayern, Real Madrid, Barcelona etc. Ce nu te omoara te face mai tare.
Like
  • octav_bz

• Mesaje scrise: 1,046
  • Masina: Astra 2009 A17DTR
  • Cont inregistrat: 17 Jun 2005

• Mesaj Privat
Da Grigore, li s-a intamplat si altora, dar Milan si celelelte echipe joaca semifinale o data la 2-3 ani,o echipa romaneasca la 15-20 ani!Aici e diferenta!!Cineva zicea ca se bucura ca a pierdut Steaua....jenant.
Like
  • doru_a

• Mesaje scrise: 470
  • Masina: Astra 1992 C16NZ
  • Cont inregistrat: 25 Sep 2005

• Mesaj Privat
M-am intristat ca a pierdut Steaua insa cel mai mult m-am intristat ca meciul asta nu a fost jucat de Rapid dupa ce am vazut meciul din campionat Steaua-Rapid (0-2). Am vazut si acolo acelasi joc haotic al stelistilor care nu se gaseau pe teren, cu mingi lungi respinse la intamplare si cu o aparare ezitanta.Asta in vreme ce Rapid demonstra o lectie de aparare avansata chiar si la avantajul de doua goluri pe care la avut, asa ar fi trebuit sa joace Steaua in Anglia.
Like
  • @dyS

• Mesaje scrise: 747
  • Masina: Astra 1995 C14NZ
  • Cont inregistrat: 27 Jun 2005

• Mesaj Privat
Tind sa cred ca acest Carlos este veriga slaba a Stelei; considerata cea mai buna aparare din campionat, mai nou, dupa greselile in lant ale lui Carlos, se poate obs o teama din partea cuplului de fundasi Ghionea & Goian si asta in conditiile in care sunt constienti de vulnerabilitatea celui care se afla in poarta; le ofera acea stare de nesiguranta....
Parca e rupt din alt film 🙄, se joaca o drama si el apare cu rol de comediant.... 😠.
Like
  • marius radu

• Mesaje scrise: 429
  • Cont inregistrat: 07 Sep 2004

• Mesaj Privat
Hai Galatiuuuuuuuuuuuuuuu....
Like
  • 16V

• Mesaje scrise: 151
  • Masina: Astra 2000
  • Cont inregistrat: 04 Apr 2006

• Mesaj Privat
Ordinea vinovatilor: Mentalitatea, Olaroiu, Carlos, restul echipei si conducerii in frunte cu MM. Nici vorba de meci aranjat, nu s-a putut mai mult. Ce vroiati? Direct Cupa? La anul banuiesc ca o sa plangeti daca nu castigam Champions League. Stati sa mai treaca vreo 2-3 ani pana acolo. Pana la Cupa Uefa vorbesc, ca pana la ailalta -stiti voi care- poate nepotii. Si asa am ajuns prea departe dintr-o data si cu Steaua si cu Rapid.
Cine e Boro? E echipa care in sezonul asta a batut pe Chelsea, Arsenal si daca nu ma insel si pe Manchester. Asa ca nu am pierdut cu ciuri-buri. Ca se afla in partea de jos a clasamentului, e adevarat. Dar tineti cont ca e campionatul Angliei. Asta ca sa se vada inca o data valoarea Diviziei A burger. Liderul de la noi umilit de codasa de la ei.
Personal sunt multumit de evolutia Stelei si a Rapidului de anul acesta. Daca Steaua nu era descalificata in felul in care a fost, poate era mai bine. La anul tintim putin mai sus si tot asa. Dar mai sunt multe de schimbat...
P.S. Uitati-va cum se salveaza Vasluiul anul asta. Sa vedeti acuma smecherii cu arbitrii si tranteli de meciuri. Si mai vreti performanta si mentalitate in Romania.
Astia suntem si ne meritam soarta!
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață