florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
florinike- Mesaje scrise: 1,582
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Feb 2005
- Mesaj Privat
Eu as zice doar atat:bravo lor ca au ajuns aici, felicitari echipei si antrenorilor insa...atat au putut si gata. Mai si castigi, mai si pierzi ...asta e fotbalul.
Sunt de parere ca toti ceilalti ca Olaroiu poarta o mare parte din vina ...dar ...nu el a jucat acolo.
So...lasati ca or sa vina meciuri mai tari ca asta ......si cupe mai mari la care o sa radem si o sa plangem pentru tara, nu pentru vreo echipa de club.
- clawoodiu
- **
- 132 mesaje
- din 15 Oct 2005
- Astra 2001 Y20DTH
- Bucuresti
clawoodiu
- Mesaje scrise: 132
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 15 Oct 2005
- Mesaj Privat
Asta era park un site pentru OPEL, ce treaba are fotbalul cu auto? Poate doar parcul de masini al fotbalistilor, desi nu cred ca vreunul are Opel, este o masina prea ieftina pentru ei. A, gresesc, aia din divizia B, eventual C ... or fi avand.
Si apoi, ce atata mare valva? Desi sunt stelist, chiar ma bucur ca au pierdut, asa i se mai taie "macaroana" lui Becali, daca era sa castige Cupa UEFA (care nu este cinestiece, s-o recunoastem), cred ca era in stare sa ceara referendum sa fie ales ori presedinte, ori patriarh, asa i s-a urcat la cap publicitatea pe "sticla". Anyway, comica faza cu refuzul castilor in care se vorbea doar in engleza, zicand ca lui nu-i trebuie daca nu e si in romaneste = gradul lui de ignorantza.
Vorbin de meci, sa fim serioshi, sfarsitul i-a prins pe teren cu cate 2 fundasi laterali, 3 fundasi centrali + Radoi si Lovin, care nu sunt nici ei prea avansati in joc... Au jucat si ei ce au stiut, adik s-au aparat 😊 Acuza ca ar fi fost blat mi se pare ceva exagerata.
Iar o manifestare care ne caracterizeaza este atitudinea rapidistilor si dinamovistilor 😊 Suntem romani, deh, succesul colegului de competitie interna ne doare, uitand ca poate ar fi profitat si ei sezoanele urmatoare din cauza punctajului general al FOTBALULUI ROMANESC la nivel de echipe. Suntem o tzara trista daca romani au ajuns sa isi manifesteze public bucuria pentru insuccesul unei echipe ROMANESTII! Cred ca ar trebui sa punem pe steag ca emblema CAPRA pe care fie o furam vecinului, fie ii dorim moartea. Asta inclusiv la rugby, ce treaba avem noi cu frunza de stejar? Avem in schimb treaba cu capra vecinului.
Astia suntem, atata putem, sa zicem mersi si de atat. Ce s-ar fi intamplat daca ar fi castigat? S-ar fi calificat 2 echipe in Champ + in UEFA cu 4... Ne-am fi facut de ras 😢 Ar fi jucat si Dinamo (albanezi, islandezi si letoni i-au mai batut, daca am retzinut bine), si Bistritza, si Timisoara, si Farul si Argesul sau ... cine mai stie cine? Am fi iesit din primul tur preliminar, ne scadea punctajul drastic. Asa, cu 2 + 2 echipe poate reusim ceva-ceva...
- bogdanene
- 695 mesaje
- din 11 Nov 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Buzau
bogdanene
- Mesaje scrise: 695
- Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
- Cont inregistrat: 11 Nov 2005
- Mesaj Privat
Laur45
- Mesaje scrise: 94
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 17 Oct 2005
- Mesaj Privat
Exemplu trait de mine in turcia ... suporterii echipei fenerbahce au avut cea mai frumoasa zi din viata lor cand galatasaray a mancat bataie de la chelsea ...
La fel este si in spania cu suporterii lui real madrid fata de cei ai barcelonei si invers ...
Atentie ... este un fenomen al partilor ULTRAS ale galeriilor ... suporterii de duminica nu au nici o problema ...
vrei sa imi spui mie ca suporterii interului din milano tin cu AC milan ????
NICIODATA ... tot la fel traita pe viu ...
asa ca ... mai intereseaza-te
- emporio_24
- **
- 222 mesaje
- din 30 Dec 2005
- Insignia 2010 A20DTH
- Alta tara
emporio_24
- Mesaje scrise: 222
- Masina: Insignia 2010 A20DTH
- Cont inregistrat: 30 Dec 2005
- Mesaj Privat
- deleted-977
- **
- 53 mesaje
- din 21 Jul 2005
deleted-977
- Mesaje scrise: 53
- Cont inregistrat: 21 Jul 2005
- Mesaj Privat
- octav_bz
- 1,046 mesaje
- din 17 Jun 2005
- Astra 2009 A17DTR
- Buzau
octav_bz
- Mesaje scrise: 1,046
- Masina: Astra 2009 A17DTR
- Cont inregistrat: 17 Jun 2005
- Mesaj Privat
- doru_a
- **
- 470 mesaje
- din 25 Sep 2005
- Astra 1992 C16NZ
- Deva/Hunedoara
doru_a
- Mesaje scrise: 470
- Masina: Astra 1992 C16NZ
- Cont inregistrat: 25 Sep 2005
- Mesaj Privat
- @dyS
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaje scrise: 747
- Masina: Astra 1995 C14NZ
- Cont inregistrat: 27 Jun 2005
- Mesaj Privat
Parca e rupt din alt film 🙄, se joaca o drama si el apare cu rol de comediant.... 😠.
- marius radu
- **
- 429 mesaje
- din 07 Sep 2004
marius radu
- Mesaje scrise: 429
- Cont inregistrat: 07 Sep 2004
- Mesaj Privat
- 16V
- **
- 151 mesaje
- din 04 Apr 2006
- Astra 2000
- Arad
16V
- Mesaje scrise: 151
- Masina: Astra 2000
- Cont inregistrat: 04 Apr 2006
- Mesaj Privat
Cine e Boro? E echipa care in sezonul asta a batut pe Chelsea, Arsenal si daca nu ma insel si pe Manchester. Asa ca nu am pierdut cu ciuri-buri. Ca se afla in partea de jos a clasamentului, e adevarat. Dar tineti cont ca e campionatul Angliei. Asta ca sa se vada inca o data valoarea Diviziei A burger. Liderul de la noi umilit de codasa de la ei.
Personal sunt multumit de evolutia Stelei si a Rapidului de anul acesta. Daca Steaua nu era descalificata in felul in care a fost, poate era mai bine. La anul tintim putin mai sus si tot asa. Dar mai sunt multe de schimbat...
P.S. Uitati-va cum se salveaza Vasluiul anul asta. Sa vedeti acuma smecherii cu arbitrii si tranteli de meciuri. Si mai vreti performanta si mentalitate in Romania.
Astia suntem si ne meritam soarta!