sacagiu a scris:am si eu un astra g an 2002 problema e ca nu mi se aaprinde beculetul ala mic din butonul de dezaburire atasez o poza sa va dati seama care. cum il fac? pot skimba becul din el daca are asa ceva sau trebuie sa cumpar alt buton? ms
Cum spunea mai demult un coleg, cu o penseta trage usor de el (nu apasa prea tare pe penseta risti sa-l spargi si nu-l mai scoti) cand tragi incearca sa-l misti stanga si dreapta iese mai usor, apoi cumpei alt bec si-l introduci in locasu ala nu-ti cumpara alta rotitza ca ramai cu ea si cu becu neschimbat ca nu vine cu totu 😛 Iar cel de la butonu de dezaburire trebuie sa desfaci de tot sistemu uite un link
https://www.clubopel.com/lin...auertacho.de/doc/ intri pe opel apoi la sectiunea ,,Heizung 1te Variante" Nu sunt explicite pas cu pas pozele dar ca idee e foarte bun sau cel putin eu dupa imaginile astea ma-m inspirat cand am schimbat beculetele (nu aveau nimic dar mi-am pus alta culoare) Daca nu ai curaj nu te baga ca e putin cam greu mai ales daca nu ai o mana formata