ideea era ca suruburile de la volanta lu masina meu sunt originale si au peste 400.000 .[ si la 365,000 cand am scimbat volanta le-am pus tot pe alea vechi
Mai chiar daca o sa radeti tot nu am inteles ce e cu 365 000 , respectiv 400 000 ? KILOMETRI ? 😊
Acum costurile ies asa , cel putin in ceea ce ma priveste, nu stiu cum ati rezolvat voi pe la 24 mil (probabil manopera 300 ron desi nu stiu ce mecanic e ala sa ia atat, probabil a schimbat-o in cada) , volanta + kit ambreiaj (LUK TOATE) + Rulment SACS (poate nu ai luat rulmentul presiune d-aia sa fi iesit mai ieftin?) 460 euro, respectiv 1960 ron + 130 RON FAN COURIER (aici e putin bataie de joc dar o lasam asa, eu aveam curierul meu, asociatul meu are firma de curierat separata crx, dar dlul Horatiu nu poate trimite decat prin Fan Courier caci nu are cont in banca si nici nu vrea sa-si faca, oricum lasand la o partea treaba cu firma de curierat, la oricare alta firma de curierat ar lua pe jumatate , nu 130 ron, este enorm si baga doua colete , ma rog nu prea am inteles ce combinatie au insa taxeaza dublu! Sa nu mai vorbesc ca nici pachetele nu erau chiar intr-o stare extraordinara).
+ suruburi 38 ron (eu pun 50 ron caci stau in dr taberei si le-am luat personal cu masina aproape de Vitan, deci si motorina pana acolo...), dau aprox zic eu in total doar pe PIESE 2150 ron + manopera si plus eventual schimbat lichid cutie , DESI SA FITI SIGURI CA NU O SA-L MAI SCHIMB (o dau dreq de caruta la propriu!) , DOAR COMPLETARE sper pana in 10 ron , eu zic ca ajungem la aproape 2800 ron rotunjit (desi sper sa fie totusi un 2750 ron hehe)... nu chiar 1000 euro, dar 650 euro in cap, asta tinand cont ca iau piesele de unde le iau, ca la reprezentanta cu PIESELE LOR (ca altfel magarii nu schimba decat cu PIESELE LOR cu adaos de 200% sau cat au, am un prieten acolo si am intrebat) minim 6000 ron ( si astia cica prin interventie, ca-l stiu pe el care chiar lucreaza la GM pe tara 😃 )
Ce sa zic decat traiasca GM SI OPELUL ! Sau mai bine zis moarte si faliment asigurat ! 😉 (ma puteti crucifica dar asta e adevarul, preturi la GM de AUDI sau BMW)