Am și eu niște întrebări legate adăugarea cruise control pe Corsa D 2012:
1. Aveți cumva idee dacă firul pentru cruise control dintre BCU și cluster este prezent în magistrala la modelul 2012?(am zis ca o sa verific și eu, dar aștept sa îmi vina maneta cu butoanele, sriu ca switch-ul de ambreaj si frana sunt prezente)
2. În momentul în care apăs pe "program variant configuration" la BCU, scriu security code-ul, este acceptat, dar primesc eroarea "Function not available"(am atașat poza). Asta cu softul din 2012 și 2014. Am nevoie de o versiune mai noua a aplicației?
Oricum, este cam tarziu acum. OP-Com meu este china, L-am desfacut si am vazut ca nu are dioda si condensatorul, am incercat sa citesc pe chip, si am avut impresiaca este real. In disperare am încercat sa rulez OP-COM_200603a_EN_Pro_v20830_Free4All care evident a încercat sa îmi actualizeze opcom-uL și s-a stricat. Ulterior am chitit mai cu atenție pe pic și am văzut ca era defapt pic18f45k80.
3. Din ce am citit aici pe forum, nu se mai poate face nimic la acest OP-Com, doar schimbare de pic cu cel original și programat extern. Este adevărat?
4. Dacă da, as vrea sa cumpăr altul de pe China, dar nu știu ce sa iau. Și asta pe care l-am avut scria ca are 18F458 și evident ca nu a avut. Aveți cuma vreo recomandare? Un link? Am atașat și niște poze cu ce am acum(defect)

Mulțumesc frumos!
MODEL: Corsa D 2012
MOTOR: A12XER